Iki sarhos yolda carpismislar,ozur dilemisler,biri kafasini kaldirip gokyuzune bakmis ve;
--Su yukardaki ay mi gunes mi?...diye sormus.Digeride yanitlamis;
--Valla bilmem!Ben burali degilim.
Misafir:Gozlerime inanamiyorum!...Anayolda bir kopek var,yanlis park etmis arabalara ceza yaziyor!
Orali : Kahverengi,sivri kulakli,yuvarlak-kalkik kuyruklumu?
Misafir: Evet.
Orali : Pis simarik sey!...Bizim karakolun polis kopegi.
Ogretmen : Ne ciziyorsun Can?
Can : Cennet resmi ogretmenim.
Ogretmen : Cenneti goren yokki oglum bu yaptigin sacma!...
Can : Tamam iste,bu resmi bitirdigimde gorecekler.
Burhan : Bu yaz karimla harika bir tatil gecirdik.Birbirimizi sirayla kuma gomuyoruz!..
Akin : Cok eglenceli olmali...
Burhan :Evet cok eglenceliydi,onumuzdeki yaz geri donup karimi kumdan cikaricam!...
DUA
Hristiyan cocuğun biri annesinden bisiklet istemiş anneside sen cok yaramazsın gunahın cok İsa'dan iste bisikleti demiş.Cocukda oturup bi mektup yazmış beğenmemiş yırtmış.Bir daha yazmış Derken onuda yırtıp kiliseye gitmiş. Annesi sevinmiş cocuk dine imana geldi diye. Kiliseye giden cocuk sağına soluna bakmış Meryem ana biblosunu alıp eve gelmiş.. Tekrar başlamış mektuba : ''İsa, anan elimde bisikleti ister getir ister getirme''
HAYAT ARKADAŞI
Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından iceri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya
oturmuşlar.Derken amca, kasaya gidip 1 hamburger,1 buyuk boy patates ve bir buyuk Cola almış.Elinde
tepsiyle masaya donmuş, hamburgeri ikiye bolerek yarısını teyzenin onune koymuş,
sonra butun patatesleri tek tek sayarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da
ortaya koymuş, once bir yudum kendisi iciyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş. Herkes ne tatlılar,
iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyomuş.
Derken bir de bakmışlar ki teyzenin onunde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının
afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş.
Sonunda orada calışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:
-Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lutfen izin verin size bir menu kendim
ısmarlayayım.
- Yaşlı amca teşekkur ederiz ama biz halimizden memnunuz.60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte boyle
paylaşırız demiş.
Bunun uzerine genc adam teyzeye donmuş:
-Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz,neyi bekliyosunuz?
Yaşlı teyze cevap vermiş :
-Dişleri...!!!
APTAL SARIŞIN
Sarışın yanmış iki kulağıyla doktora gider.
Doktor;
- ''Kulaklarına ne oldu''.
sarışın;
- ''Utu yapıyordum ve telefon caldı. Ben de telefon diye utuyu koydum kulağıma''.
Doktor;
- ''Peki oteki kulağına ne oldu?''.
sarışın;
- ''Lanet olası tekrar aradı''...(:
Bu hikaye trakyada gecmis gercek bir olay;
Yasli bir amca, eseginin uzerinde karayolunda seyretmektedir. Bunu goren trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar.
Polis: Be amca, necin dakman golani?
(Golan: Emniyet kemeri.)
Amca: Dakmam be iste!
Polis: E bak gordun mu, simdi ceza keseceyik.
Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var.
Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi?
Amca:
Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon odeycen, esege uc milyon odeycen.
Amca: Bana kes o zaman.
Polis: Neden sana keseyon amca?
Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu !!!!
AĞZINI HAYRA AC
Bir gun Nasreddin Hoca, yol ustu bir hana inmiş. Han Nuh Nebi'den kalma bir yer.. Her tarafı delik deşik; adeta cokmeye ramak kalmış. Hoca'nın yureğine bir korkudur duşmuş ama, ne desin? Nihayet bir soz arasında: - "Yahu, bu senin tavan da ne kadar gıcırdıyor, beşik mubarek!" diyecek olmuş ama, hancı baba hic oralı olmamış; sozu şakaya boğarak:
- "Ağzını hayra ac Hoca, bu gıcırtı beşik gıcırtısı değil; tavan tahtaları Hakka tesbih cekiyor!" demiş.
Hoca'nın kozu kullenir mi? Gozlerini hancının gozune dikerek:
- "Peki ama", demiş; "ya bu tavan boyle tesbih ceke ceke aşka gelip de secdeye kapanırsa, bizim halimiz nice olacak?"
İŞEMEK
Adamın biri bara girer ve bir grupla konuştuktan sonra barmenden bir bira ister ve konuşmaya başlar.
Seninle bir iddaaya girelimmi? barmen girelim demiş.Ben 5m oteye bir bardak yerleştiricem ve burdan işeyerek onu doldurucağıma tam 3000$ a bahse girerim demiş.Barmen duşunmuş ve adamın ordan bardağa bir damla bile yere damlatmadan doldurması imkansızmş.Kabul etmiş.Adam Cıkarmş ve işemeye başlamış.Ve ilginc olan adam heryere barın her tarafına barmennin yuzune telefonlara her yere ama her yere işemiş.Sonra barmene bir saniye bkle geliyorum demiş.Sonra gulerek gelip barmene 3000$ ını vermiş.Barmen ne guluyorsun be ahmak 3000$ kaybettin demiş.Adamda şu yandaki adamları goruyormusun.Onlarla senin barının heryerine senin yuzune işeyiceğime ve seninde bndan mtlu olucağına tam 5000$ a bahse girdim demiş...
desperadoda duymuştum bunu.Kendim yazdm eksik olmş oalbilr.
UMARIM GULDULEBİLMİŞİMDİR.YORUMLARI EKSİK ETMEYİNİZ.
EMEĞE SAYGI LTFEN...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Canın mı sıkılıyor? Morelin mi Bozuk? Kahkalar atmaya başlıycaksın COZUM BURDAA!!!