Ben Ufuk, 23 yaşındayım. 2014 yılında sığ suya atlama sonucu omuriliğimin C5 seviyesinden hasar aldım ve boyundan aşağı felcli kaldım. Sadece boynumu ve kollarımın bazı bolgelerini hareket ettirebiliyorum.
6 sene oldu ve artık bu yuku taşımakta zorluk cekiyorum. İlk zamanlarda iyileşme umudu ve dizi-filmlerle zaman geciyordu fakat artık umudum da kalmadı izlenecek dizi-film de. Artık hicbir şeyden zevk alamıyorum. Kullandığım antidepresanlar da fayda etmiyor. Her gun yat kalk yat kalk hep aynı. Bir şeyler ile meşgul olmalıyım bir iş olmalı zaman gecmeli..
Kendimi meşgul etmek icin hemde aileye destek olmak icin internet uzerinden iş aramayı duşundum bircok yere başvurdum ama bir sonuc cıkmadı. Youtube da şansımı deneyeyim dedim oda olmadı. Cimer, valilik, sosyal yardımlaşma ile temasa gectim ama bunlarda fayda etmedi. Birde şansımı burada denemek istedim.
Ben 7-24 boşum, internetim var. Bilgisayarı rahat kullanabiliyorum. Her şeye kafam yatar. Cok cabuk kavrarım. Bilmediğim şeyi 1-2 kere gorunce oğrenirim. Bilgisayar uzerinde iş olursa yapabilirim, oğrenebilirim.
Bu aralar medikal eşyalarım da eskidi. Paraya ihtiyacım var. Hem aileye destek hemde kendim icin zamanım gecmesi icin işe ihtiyacım var. Sizlerden bu konuda yardım ve fikirlerinizi istiyorum. Durumum konusunda daha fazla bilgi ve inanmayanlar olursa diye belge isteyenlere ozelden raporlarımı ve videomu yollayabilirim.
Zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkur ederim.
Merhaba - Yardıma İhtiyacım Var.
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Merhaba - Yardıma İhtiyacım Var.