.:CoraP:.
Ayaklari cok fena kokardi. Bir gun bir arkadasina, birlikte tiyatroya gitmelerini teklif etti.
- Hay hay, dedi arkadasi. Ama eve git, ayaklarini yika ve temiz bir corap giy. Soz mu?
- Soz...
Tiyatroya gittiler. Yerlerine oturdular. Aradan bes on dakika gecmeden etrafindakiler mendillerini burunlarina goturmeye basladi.
- Hani soz vermistin, dedi arkadasi.
- Vallahi degistirdim, dedi ve ekledi:
Inanmazsan diye kirlileri de cebime koydum. Iste burada!...

KuFurLu aTaSozLéRi xD
1-)Kuru ßoq qoTé yapışmaz
2-)Osuranın ßurnuna Sıcmalı qi Koku aLsın
3-)Koyun qoTu 1 qun acıqSa Koyunun HéR qun acıkTır xDD
4-)Adam olucak ßoqundan ßéLLi oLuR
5-)Ad aLi^Nin qoT weLiNiN
ßır Suru waR aMa Yazmaq isTémeDiM xD
TéMéL iLé FaDiMé
Temel ile fadime bir turlu iliskiye giremezler ve doktora giderler. doktor herseyi anlatir ... ertesi gun yine cift gelir. doktor sorar : eee yaptinizmi ? temel derki : nasil oldugunu bilemedik. doktor herseyi tetayli bicimde anlatir derki : en sivri yerini, fadimenin en derin yarine sokacaksin.der
Bir hafta sonra yine gelirler ve doktor sorar temelin cevabi bu olur : doktor bey 2 saniyeden fazla olmadi. doktor sasirir derki bukadar hizlimi? temel derki : siz demedinizmi en sivri yerimi diye? bedne burnumu fadimenin k.. soktum ve kokudan 2 saniyeden fazla duramadimTemel ile fadime bir turlu iliskiye giremezler ve doktora giderler. doktor herseyi anlatir ... ertesi gun yine cift gelir. doktor sorar : eee yaptinizmi ? temel derki : nasil oldugunu bilemedik. doktor herseyi tetayli bicimde anlatir derki : en sivri yerini, fadimenin en derin yarine sokacaksin.der
Bir hafta sonra yine gelirler ve doktor sorar temelin cevabi bu olur : doktor bey 2 saniyeden fazla olmadi. doktor sasirir derki bukadar hizlimi? temel derki : siz demedinizmi en sivri yerimi diye? bedne burnumu fadimenin k.. soktum ve kokudan 2 saniyeden fazla duramadim

SizLéR iCin YapTım iNş ßan yemem inŞ ßéqénıRSnz