bigun iki tıp fakultesi ogrencisi yolda giderken yaşlı bi adamın yuruyuşundeki aksaklığı gorerek yorum yapmışlar biri demişki "bence yaşlı adamın belinde oluşan bir problem nedeniyle boyle yuruyo"demiş dieride "bence bobreklerindeki aksaklık nedeniyle boyle yuruyo" demiş ve sonra yaşlı adama sormaya karar vermişler birincisi "amcacım sanıyrum belindeki rahatsızlık yuzunden boyle yuruyosun " dieride ardından "amcacım sanıyorum bobreklerin yuzunden bole yuruyosun" yaşlı adam gulerek "sanmak ii bişi diil cocuklar bende ossurcam sandım ama sı*mışım ondan bole yuruyorum" demiş

Adamın birine bi gun araba carpar ve govdesi haric her yeri parcalanıp kopar.Uzman bir prof. arkadaşlarına "Bunu bana denek olarak verin ben uzerinde calışmak istiyorum" der.Arkadaşlarıda tamam der ve hastayı verirler.

Prof hastanın kolları yerine aslan penceleri takar;bacakları yerine zebra bacakları takar cinsewl organı yerinede fil hortumu takar ve hasta mucize eseri yaşar

yıllar sonra profla hasta karşılaşır:

prof:Aa hasan nasılsın?
hasta:İyiyim doktor bey teşekkurler
prof: ee kolların nasıl?
hasta : walla super kodummu oturtuyom
prof : bacakların nasıl?
hasta : walla super bi koşuyom kimse tozuma yetişemiyo:
prof : şey ımmm peki Dalga(!) nasıl ii calışıyomu??
hasta : Walla super işliyo fakak parkta gezinirken Otları yolup G*tume sokmasa Cok daha ii olacak

adamın biri kısır olduğunu duşunur ve uckuru doktoruna gider doktor adam 1 kavanoz werir we doldurmasını ister adam tmm der ve gider ertesi gun gelir ve kavanoz boştur doktor sorar neden doldurmadın adam cwp weriim doktorbey sağ elimle denedim yok sol elimle denedim yok karım sağ eliyle denedi yok sol elimle denedim yok ağızıyla denedi yok komşunun karısı sağ eliyle denedi yok sol elimle denedim yok ağızıyla denedi yok doktor şaşkınlıkla sorar komşunun karısımı adam gulerek doktorbey siz yanlış anladınız biz kavanozun kapağını acamadık...

Bir rahibe gunah cıkartmak icin rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... cocuğunun teki diyor.
Rahip soruyor:
-Neden ona o.... cocuğu diyorsun?
-Cunku o benim yanağımı okşayıp, beni opuyor.
Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve opmuş sonra sormuş:
-Boyle mi?
-Evet!
-Bu ona o..... cocuğu demeni gerektirmez kızım!
-Ama o benim elbiselerimi cıkartıp vucudumu da okşayıp opuyor.
Rahip rahibenin elbiselerini cıkartmış ve bir sure sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş: -Boyle mi?
-Evet!
-Ama bu da ona o..... cocuğu demeni gerektirmez.
-İyi de peder, sonra bir guzel beceriyor beni.
Rahip bunun ustune rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor;
-Boyle mi?
-Evet diyor yeniden rahibe.
Rahip:
-Bu da ona o..... cocuğu demen icin yeterli sebep değil.
Rahibe bu sefer bağırıyor:
-Ama o AİDS'liymiş.
-Vay o..... cocuğu!

kadın hamileymiş..kocası da hic hamileliğini dinlemiomuş hergece yapıomuş.Derken cocukları olmuş.Cocukları 7-8yaşa gelip akıllanmaya başladığı bi gun babasının yanına gelip,parmağıyla babasının başına tık tık tık vuruomuş..
Babası da demiş "napıon oğlum"...
cocuk ta cevap vermiş.."nası oluomuş baba"

Alıntıdır Beğenirseniz +r3p