meraba beyler saolun 3-4 arkadasımız ilgi gosterip soru sormus ozelden ne onerirsiniz diye ben şunu bunu atın diyemem ama genel sorularınıza cevap vereyim

1-Kanal vs acma gibi işlerle ugrasmıyorum onun yerine bu bu tip işlerle ugrasmak yerine kanallarımı @niksiz22 adlı arkadastan saglıyorum saolsun ortalama 3 aydır kanal alıyorum 3 ay once aldıgım kanal bile ayakda şuan ve hala ekmek yiyorum oncelikle tavsiyem bu arkadasdan veya onun gibi saglam kanal acan birini biliyorsanız surekli bu kişilerden kanal almanız bu emeklerinizin boşa gitmemesi icin cok onemli
2-Vds botmu derseniz vds kullanıyorum vdsyi sabit aldıgım biryer kafama gore alıyorum ama fransa lokasyonlara karşı bir antipatim var fransa haric hepsini alabilirim şuan @Triqalx şirketindeki vdslerden bir tane aldım onu kullanıyorum Tr lokasyon

3-Ekstra bir formulum vs bir şeyim yok sadece kendi reklam agımı olusturmaya calışıyorum yani kendi videolarımın tanıtımını kendim yapıyorum
4-Bu yukardaki reklam agıda şu şşekilde genelde ben cizgi film atarım şansıma tutan videolarım oldu 4 -5 ay once once o videolardan baska videoya ek acıklama ekleyerek o videolarıda izlettim sonra onlarada baska videoların ek acıklamasını koydum ole ole biraz ondan biraz ondan bir şekilde kazanmaya basladım.
5-Surekli aynı icerikde calışıyorum yani ikinci bir icerikle ilgili cizgi film cok nadir oluyor yukledigim acıkcası youtubeyi bir nevi cope ceviriyorum ve videolarımdan biri tutmasa biri cıkıyor
6-Bu benim tembelliğimden oturu ama tek kanal tek video calışıyorum bunun nedeni yok para kazanma gitti o oldu kıl dondu falan filan ugrasmamak
7-Herzaman gelirim yukselirse paranın tumu riske girmesin diye ay ortasında bile olsa o kanalı adsenseden alıp Quize taşırım en azından ornek verirsek 1000 tl adsensede kesinlesicekse 1000 tlde partnerde kesinlessin biri olmassa birini alırım zihniyetindeyim.
8-Kategori ismi yazmıyorum aslında ilk akla gelen 3 cizgi filmin 2sini bazen sadece birini calışıyorum ole bilinmedik calışmadgınız şeyler değil yani

Şimdlik aklıma gelen bunlar ozelden yazmak yerine belki baska merak eden tanısmadıgım arkadaslar vardırda onlarında merakı gecsin diye yazayım dedim.
@azi_0156
@Besk
@ilyasileri