ACIKLAMA 1

Bu tarz konularda geri bildirimler almaktayız ve profesyonel ekibimiz bu sorunla ilgili calışmalarını hızla surdurmektedir. MCN ile kanallar arasında gercekleşen sozleşmeler bulunmaktadır ve bir kanalın ağdan cıkması icin MCN'in bu şartı onaylaması gerekmektedir. YouTube olarak MCN ile aranızda yapmış olduğunuz sozleşmeye dahil olmamız maalesef mumkun değildir. Bu durumda en iyi yontem, bu sozleşmenize bakmak; para kazanma ve ağdan ayrılma ile maddeleri dikkatlice incelemek olacaktır. Eğer bu sozleşmenin şartları yerine getirilmiyorsa hakkınızı yasal yollarla aramak isteyebilirsiniz.

Yardımcı olabileceğim herhangi teknik bir problemin olursa bana ulaşmaktan cekinme.

Anlayışın icin teşekkurler.

ACIKLAMA 2

Merhaba İshak,

Yaşadığın bu durum icin cok uzgunum.

Senin de belirttiğin gibi YouTube odemeleri gunu geldiğinde otomatik olarak yapmaktadır. Bahsettiğin konu daha cok dolandırıcılık kavramına girmektedir ve gercekten bu konuda yasal bir danışma almanı onermekteyim. Bizim acımızdansa, bu konuyu mutlaka ilgili ekibimize ileteceğim ve MCN'ler hakkında bu tarz durumların son bulması icin gerekli duzenlemeleri sunacağım. Bu konu hakkında hali hazırda calışmalarımızın surduğunu bilmeni isterim. Fakat cok uzgunum ki, ağ ile senin aranda bulunan sozleşmeden dolayı onceki odemelerine bizler mudahale edemeyiz. Bir ağa katılırken, o ağın icerik yoneticisi ve para kazanma duzenlemelerini kabul etmiş olduğunu lutfen unutma. Umarım sorunun cozulur.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa bana ulaşmaktan cekinme.

BUNU NEDEN PAYLAŞTIN DİYENLERE... (SIRADAN HERKESE SOYLENEN ŞEYLER DİYENLEREDE)

Arkadaşlar Sıradan bir paylaşım veya acıklama değil youtube de bu konuda calışmalarının olduğunu soyledi. Wediacorpa başvurarak youtubeye onlarında bunu iletmelerini telefonla gerek e posta yoluyla defalarca iletmeme rahmen gozde hanım tarafından reddedildim. Bir kac partner şirketine de başvursam da onlar tarafından da red geldi. Youtube ekibini atmış olduğum mailde bu şekilde bir cevap geldi ve bu konuda yakında yeniden duzenlemeye gidileceğini şuanki paralarımız icin ise (Bu aydan onceki odemeler icin) youtube parayı odedim ortada bir dolandırıcılık vardır ve bunu yasal yolla halletmeniz gerekir diyor. Ozgun bir kanalı olan arkadaş dava actığı taktir de hepimiz paramızı alacağız. Yani youtube parayı vermedi dumeni tamamen yalan. Nowoda karşılaşmıştık bu durumla youtubeden parayı alamadım demişti. Stem de bu gidişle bu şekilde yapacak