Kavga FasLı
KarımLa aLışveriş merkezinde doLaşırken birden onumuzden inanıLmaz guzeL bir kadın gecti. NasıL oLdu bende anLamadım ama iLk defa bir kadına bu derece kiLitLendim. Bu durumun farkında oLan karımın şu sozLeri iLe kendime geLdim "bakma fasLın bittiyse kavgaya gececeğim!"

Nurtopu
İşyerinde kupe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum "bir zamanLar nurtopu gibi bir oğLum vardı anLaşıLan artık nur'u gitmiş"

TopLamda
Gecen gece nobetteyken aciLe 3 yaşında para yutmuş bir hasta geLiyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz "1 tL" diyor. YapıLan tetkikLer sonucunda bir adet 50 kuruş ve 2 adet 25 kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekiLde hakLı oLduğu icin sadece aramızda guLuşerek konuyu kapatıyoruz

Namaz
Ramazanda cemaat topLanmış teravihte. UfakLığın tekide annesinin peşine takıLmış geLmiş. Namaz kıLınırken sessizce oLanLarı izLeyen cocuğun dudakLarından hayaLgucunu ortaya cıkaran şu cumLeLer dokuLuyor "yatın koLeLerim kaLkın koLeLerim yatın koLeLerim kaLkın koLeLerim" Cemaat uzun sure secdeden kaLkamadı tabii

Mesaj ALındı
"seviyormusun" dedim "seviyorum" dedi "ne kadar" dedim "cok" dedi "ne kadar cok" dedim "her akşam geLip dırdırını cekecek kadar cok" dedi SUSTUM

PotansiyeL Muşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan 2 motorsikLetLi ışık hızında ve tek teker uzerinde gecti. Ben ağzım acık oLayı izLerken yanıma yanaşan 112 ambuLansından doktor camı actı ve bana "gordun mu bizim muşteriLeri Hey maşaLLah" dedi

1 Nisan Şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geLdi "karıma akşama topLantım var diyeceğim hazırLan hayatım 7 gibi geLirim" 1 Nisan şakası oLduğunu biLdiğimden hemen cevap verdim tabikii "aşkım kocamın akşam topLantısı varmış 7den sonra ev musait bekLiyorum" sevgiLi kocam sinirden kopurmuş boyLe şaka yapıLırmıymış Yaptım gitti!

Tovbe Ya
Babamı namaz kıLmış dua ederken gorunce "benim icinde dua et" diyorum ve babamın cevabıyLa dumur oLuyorum "kendisi nerede derse ne diyeyim?"

CadaLoz Kaynana
İş arkadaşımın duğunundeyiz nikah kıyıLıyor imzaLar atıLıyor geLin ve damadı tebrik etmek icin ayağa kaLkıLdığında eLektrikLer kesiLiyor. Biz hep beraber "aaaaa" diye tepki gosterirken arkadaşımın annesi oLdukca yuksek sesLe duşuncesini diLe getiriyor "oğLumun daha iLk dakikadan hayatı karardı"

Sarışının HamiLe HaLi
HamiLe oLan sevgiLi sarışın hamiLe kuzenim gebeLikLe iLgiLi okuduğun "bebekLer zekaLarının %80 ini anneLerinden aLıyorLar" makaLesinden sonra panikLe bana donup "ayyyy inanmıyorum bana ne kaLacak o zaman" diye sorduğunda sana "uzuLme oyLe biLe oLsa senin kaybedebiLeceğin bişey yok" diyemedim ya! Lanet oLsun icimdeki insan sevgisine

30.000 Bakımı
Yengemin burun ameLiyatından sonra eLinde bir demet cicekLe geLen abimin inceLiğini hemen arkasından kurduğu cumLeyLe daha iyi anLadık "hatun kokLa bakayım burnun caLışıyor mu?"

Lamba
Dun gece evime giderken yoLun tenhaLığından oLsa gerek kırmızı ışıkta gectim. Ardından yurdum poLisine aLkışı hakettirecek anons : "bacım o gectiğin gece Lambası değiLdi cek sağa"