Gunlerden salı ; otobuse dedemle bindik.Bir cocuk inerken bana ağzındaki sakızı attı.Sacıma yapıştı.Ne atıyorsun dedim.Sana mı sorucam dedi.Cocuk akli dengezi bozuk olduğu icin kimseyi onemsemiyo.Dedem bir tukurdu cocuğun suratına.Cocuk cobunden bir hancer cıkardı .Dedemin boğazında dayadı.Cocuğu durdurmak icin ustune geliyorlardı.Yaklaşmayın keserim dedi.Ben kızdım cocuğun ustune atladım.Cocuk dedemi fırlattı hanceri bana tuttu.Dedem iki ayağını bir binanın duvarına koyup fırladı.Cocuğa bir caktı.(Eskiden ninjutsu uzmanıydı.)Cocuk yola fırladı.Bir araba geliyordu.Cocuk korkudan hareket edemedi.Dedem atladı.Araba dedeme carptı ve savruldu.Dedem yola duştu.Arkasından geldim.Dede diye bağırdım.Polisi ve ambulansı aradılar.Etrafımızda bir kalabalık oluştu.Gazatecilerde geldi.Benden ropartaj aldılar.Sonra dedemin yanına gittim.Adımı soyledi.Cobumde babamın bana verdiği bir şey var al onu dedi.Elimi cobune attım.(Arabanın carptığı taraf.AAA orası değil oburu dedi.Aldım bu bir boncuktu.Nesillerdir ailemizdeydi.Ayağım kaydı boncuğu bir kameranın camına attım.Adam kamera bozulduğu icin goremedi ve dedemin karnına kamerayı vurarak duştu.Dedem oovvv dedi.Boncuğunda kanalizyona duştuğunu gorunce dayanamadı vefaat etti
Ailem beni polislerde onu aldı.Cocuğun uyuşturucu aldığı ortaya cıktı ve bu sırada oksurdu.Kustu(Polisin ayağına)Ben yala temizle yala temizleee dedim cocuğa.Cocuk uyuşuk haberi yok yaladı temizledi.Gazeteler cekti.Geldim cocuğa tekme atıcaktım.Boncuğun kanalizyona duşmediğini yanında durduğunu gordum.Ustune bastım duştum.Cocuk aaa dedi.Boncuk ağzına duştu.Ailem beni aldı.Dedemin goz kırptığını gordum.O yaşıyor dedim.Gittim torbayı tamamen actım.Evlat dedi.Dede nasıl sen olmuştun dedim.Pantolunun yırtığının altındaki zırhı gosterdi.Ninja icin surpriz yoktur her şeye hazırdır dedi ve guldu.Neden olu gibi davrandın dedim.Bir travma gecirdim bayılmışım dedi.Cok mutlu oldum.Polis bizi sorguya cekti.Dedem gulerken travmadan dolayı kırılan dişi polisi kahvesine duştu.Polis icti.Polis rahatsızlandığından test yaptırdı.Dişi aldılar.Duşurup ustune bastılar bir yere dayandı doktorlar.Pantolonu oruya takıldı gitmeye calışırken de.Lastiği koptu.Pantolonu duştu.Hemşireler kenara fırlamıştı.Yanlışlıkla yatağın tekerleğine vuran doktor. Yatağın kaymasına sebeb oldu.Dedem atladı.Yatağı tuttu merdivenlerden duşecekken ayağıyla tutunduğu demir polisi kurtardı.(sanıyorduk.)Yataktan fırlayan polis kapıya yapıştı.Kapının kolu pantolonunu deldi ve kilodu gozuktu.Rezil oldu.