Dış Gebelik Sureci
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Dış Gebelik Sureci
-
27-09-2022, 06:30:39Arkadaşlar merhaba . 1 senelik evliyim . İlk gebeliğim bebeğin kalbini duyamadığımız icin sonlandı . Sonrasında doktorum genetik testi yaptıralım dedi sonucu az miktarda kan pıhtılaşması cıktı ve gunluk ecoprin icmem gerektiğini soyledi . 20 Ağustos ’ta tekrar hamile olduğumu oğrendim ama bu seferde değerlerim belirli oranda yukselmedi 169 da başlayıp 340 ’a kadar cıktı sonuc olarak dış gebelik olduğuna karar verildi . Ultrasonda alttan ve ustten bakılarak bir şey gorulmedi .o yuzden 28 Ağustos da iğne yapıldı 80 mg . İğne sonrası ağrı , gaz sancısı gibi sancılar oldu ama oyle cok değil . Sonrasında 4. Gun yukselecek dendi 470 oldu . 7 gun duşecek dendi ama benim yukselip 490 oldu . Şimdi 1 ay olacak neredeyse ve 137 ye duştu . Kanama 2 hafta normal şekilde 1 hafta leke şeklinde oldu yaklaşık bir haftadır yoktu ama bugun yine başladı . Sizde ki surec nasıl gelişiyor arkadaşlar . Kanamalarınız ne kadar surdu ? Ne kadar surede sıfırlandı? Ağrılarınız oldu mu ? Psikolojik olarak kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? Sonrasında hamilelik sureciniz nasıl oldu ? Bunlarla alakalı hep tek tek başlıklar olunca toplu yazmak istedim. Teşekkurler şimdiden .