adamın biri iş icabı ucakla seyahatlere cıkıomuş.biqun seyahat sırasında ucak col e duşmuş.adam dışındaki herkes olmuş.adamın burnu bile kanamamış..adam bakmış olcak gibi deil,yurumeye başlamış we bi sure sonra colde susuzluktan olme noktasına gelirken ileride 7-8kişinin kameralarla film cektiini gormuş we surune surune yanlarına gidip 'noolursunuz su su su werin bana' die yalwarmaya başlamış we adamlarda ''tamam weririz ,seni ewine kdrda bırakırız ama 1sahnede oynarsan ancak kabul ederiz!!demiş.adam sormuş'peki filmin adı ne?'adamlar;atını şaapan(!) kowboy demiş adam caresiz olduu icn kabul etmiş,atı şaapmıştır(!)..bu adamın hem karnını doyurmuş hem su werip ewine kdr bırakmışlar..biqun yine seyahat sırasında aynı yere aynı şekilde ucak duşmuş we yine adamın burnunda bile bi cizik yok..başlamış yurumeye 'suuu suuu' die feryad ederken yine aynı adamları gormuş we yine yalwarmış..adamlarda yine;eğer 1 seneryoda daa oynarsan kabul ederiz demiş..adamda hic duşunmeden kabul etmiş..suyunu wermişler we suyunu icen talihsiz adam sormuş ''ee peki şimdiki rolum ne?'' kameramanlarda ; ATIN İNTİKAMI demiş
Oğretmeni Sectim
Temel in 3 tane sevgilisi vardır. Biri oğretmen, biri doktor, biri de santralcidir. Fakat oğretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadaşı sorar
- "Niye oğretmen de diğerleri değil?" diye.
Temel de ona doner:
- Ula der, bilmez misin doktorlar "bugun git yarin gel" der, santralci de "Şu an meşgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama oğretmen ne der? Hadi bir daha tekrarlayalım...
İyilik yap denize at
Temel ile Dursun sahil kenarında yuruyolarrmış. Birden denizden imdat sesleri
duyulmaya başlamış, birde bakmışlar adamın biri boğuluyo. Hemen denize atlayıp
kurtarmışlar ve kenara getirmişler. Temel sonra birden adamı tutup tekrar denize
atmış. Dursun şaşırıp sormuş; "Uy ne yaptın da?.." Temel de cevap vermiş;
"Eee dedemin lafidur iyilik yap denize at..."
Nasıl atladılar
Bir grup ingiliz, amerikan ve Turk gemiyle yolculuk ediyorlarmış. Birden şiddetli bir fırtına kopmuş.Geminin batacağını anlayan kaptan
hemen yolculara koşup gemiyi boşaltmalarını istemiş.Fakat kimse buna
inanmayarak kendini denize atmayı kabul etmemiş. Bir sure sonra butun yolcuların olum tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu goren kaptan hemen bir tayfasını cağırmış. "Git bir de sen dene onları gemiden atlamaya ikna etmeyi" demiş.Tayfa gitmiş ve kısa bir sure sonra geri donmuş. Kaptan merakla sormuş:
-Eee,noldu?
-Hepsi atladılar efendim.
Kaptan cok şaşırmış:
-Nasıl olur,daha demin kıllarını bile kıpırdatmamışlardı.
Ne dedin onlara?
-Cok kolay. İngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak uzere olan
bir gemide olmamalılar" dedim.
Amerikalılara deniz suyunun insan vucudu icin cok faydalı
olduğunu soyledim.
-Peki ya Turklere ne dedin?
Hadi bir daha tekrarlıyalım
Temel in 3 tane sevgilisi vardir.Biri ogretmen, biri doktor, biri de santralcidir. Fakat ogretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadasi sorar:
- Niye ogretmen de digerleri degil?
Temel de ona doner:
- Ula der, bilmez misin doktorlar "bugun git yarin gel" der, santralci de "su an mesgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ogretmen ne der? Hadi bir daha tekrarlıyalım...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Atın intikamı +18