Arkadaşlar bu fıkralar resmen manyak işte secmece fıkralar

Verilmişse Affola
Değerli Yorumlar Ve Repler Unutulmaya

TANIŞMAK İCİN

Paris'te karşı kaldırıma gecmek icin yeşil ışığın yanmasını bekleyen guzel kızın yanına yaklaşan delikanlı:
- Pardon bayan, Georges Duval adında bir genc tanıyor musunuz?
- Hayır, ne yazık ki tanımıyorum.
Delikanlı gulumsedi:
- Oyleyse onunla tanışmak ister misiniz?

TUTUKLAYIN

- Komiser bey, beni tutuklayın. Karıma beş el ateş ettim.
- Oldu mu?
- Hayır, hicbiri isabet etmedi.
- Oyleyse neden tutuklanmayı istiyorsun?
- Karım beni arıyor da...

KARAKOLDA

- Komiserim, izin verirseniz evimizi soyan hırsızla bir noktayı goruşmek istiyorum.
- Neymiş o?
- Karımın yatak odasından gectiği halde karım uyanmamış. Bunu nasıl yaptığını bana da oğretmesini rica edeceğim.

PLAJIN YARARLARI

Koca, doktora telefon etti:
- Doktor bey, karıma plaj tavsiye etmiştiniz. "Hem sağlığı acısından yararlı, hem cocuğu olması icin..." demiştiniz. Butun bir yazı plajda gecirip donduk. İkimiz de bir yararını gormedik.
Doktor:
- Gormezsiniz elbet. Ben plaja birlikte gidin demedim ki, karınızın plaja yalnız gitmesini tavsiye ettim!

KARIŞIK

Mehmet Bey kopeğinin tasmasından tutmuş yolda giderken, hoşlanmadığı bir komşusuyla karşılaştı. Komşu sordu:
- Bu eşekle nereye gidiyorsun?
- Yahu bu kopek be, diye tersledi Mehmet Bey. Kopekle eşeği birbirinden ayıramıyor musun?
Komşu aldırışsız:
- Ben kopekle konuşuyorum. Sen ne diye soze karışıyorsun?

GUVENSİZLİK

Buyuk bir kaya soygunundan sonra calıntı otomobille yol alan uc soyguncu, kent dışında otomobilden inip tarlalar arasında geldikleri yone doğru hızla ilerlediler. Uzun suren bu iz kaybettirme yuruyuşunden sonra ıssız bir yer bulup oturdular. İclerinden biri:
- Haydi sayalım artık, dedi. Kac milyon kaldırdığımızı merak ediyorum.
İkincisi elini şoyle bir salladı:
- Yorgunluktan olduk yahu! Şimdi o kadar parayı saymakla ne diye uğraşalım. Yarın gazetelerde okur, biz de oğreniriz kac milyon kaldırdığımızı.
Ucuncusu ofkeyle yerinden fırladı:
- Deli misin be! Yarın her gazete ayrı bir rakam verir, biz de birbirimize gireriz!

RAHATSIZ

Afrika yolculuğundan donen bayan, arkadaşına anlatıyormuş:
- Sorma şekerim... Ormanda gezerken yamyamlar beni yakalamaz mı!
- Deme! Vallahi olurum! Sonra ne yaptılar?
- Reislerine goturduler. Reis bana "Ya kazana girmeyi kabul edersin, ya benimle yatmayı." dedi. Ne yapayım? Ben de corba olmaktansa yatmayı tercih ettim.
- Kim bilir ne acı cekmişsindir.
- Cekmez olur muyum şekerim. Herifin yatağı oyle rahatsızdı ki..

SOKAKTA

- Beyefendi, cevrede bekci ya da polise rastladınız mı?
- Hayır, evladım.
- Oyleyse lutfen para cuzdanınızla saatinizi bana teslim edin.

SUPER BENZİN

İki deli, yolda giderken bir direksiyon bulunca cok sevindiler. O sevincle "saatte 160'la" uzunca bir sure yol aldıktan sonra benzincinin onunde durdular. "Arabayı suren":
- Onbin liralık, dedi, super olsun.
Benzinci ikisini de tepeden tırnağa suzdukten sonra:
- Gidin işinize be! diye bağırdı, sizin civatalarınız gevşek!
İkincisi, "araba kullanana" dondu:
- Gordun mu! Araba masraf kapısı actı bile!

Beğenen veya beğenmeyen lutfen yorum yapsın