Merhaba arkadaşlar şoyle bir baktım da forumda en son konumu Nisan 2018'de acmışım ve en son mesajımı ise Eylul 2018'de yazmışım. Yani yaklaşık 3 senedir uzuuuun bir suskunlukla sadece uzaktan takip etmişim forumu. Bunun kendimce haklı sebepleri var tabiki. Her ne kadar aktif giremesem de ara ara ziyaret ederek ana sayfadaki paylaşımlardan yararlandım. Eski arkadaşlar hala burada mı bilmiyorum ama illa ki hatırlayanlar olacaktır. Ben bu forum icerisinde belki de ilk ozgun calışmaları yapan insanlardan biriyim. Zaten profilimde konularımı incelerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Youtube icerisinde değişik şekillerde yer almaya devam etmekle beraber esas mesleğim olan oğretmenliğe devam ediyorum. Son olarak yaklaşık 2 ay kadar once kendi hayatımdan hikayelerimi anlattığım biraz da eğlenip vakit gecireyim diye ŞANSIMI SEVEYİM isimli kanalımı actım. Kanalımın iceriğini oluştururken bir kavanozun icerisine yerleştirdiğim konu başlıkları arasından cektiğim kuradan yararlanıyorum. Bu hafta zamanında burada actığım bir konu denk geldiği ve video icerisinde ytpara formundan da bahsettiğim icin hem sizlere bir selam vermek hem de eski gunlerdeki gibi videomu yine sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.