Ders Bitti
Delileri ucağa bindirmişler, bir şehirden otekine naklediliyorlardı.Ama o kadar cok gurultu yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, ucağı ikinci pilota teslim ederek iceride ne olup bittiğini gormek istedi. Deliler ucakta hep bir ağızdan bağırıp cağırıyorlardı.Baktı, en başta, bir deli, otekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu.
-Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu. Adam :
-Ben bunların oğretmeniyim, diye cevap verdi.Onlarda benim oğrencilerim.Şimdi teneffusteler de onun icin ses cıkartmıyorum. Pilot, caresiz yerine dondu. Bir sure gecti.Bir an geldi ki sesler busbutun kesiliverdi. Pilot:
-Aman cok guzel! diye sevindi.Herhalde kendinin oğretmen olduğunu sanan deli, otekileri derse almış olsa gerek, diye duşundu. Ama dakikalar geciyor, arkadan hic bir ses seda cıkmıyordu.Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti.Gidip bakmak istedi. Bir de ne gorsun! Ucağın kapısı acık ve iceride oğretmenden başka kimsecikler yok değil mi! Dehşetle sordu :
-Oğrencilerin nerede?, diye...
-Dersler bitti.Hepsini evlerine gonderdim!

Miyavv
Akıl hastanesinden kacan iki deli, karşıdan gelen bekciyi gorunce iri govdeli bir cınarın arkasına saklandılar. Bekci, onların ayak seslerini işitmişti. Sordu :
-Kim o? İclerinden biri kedi gibi miyavladı. Bu başarılı miyavlamadan sonra bekci yuruyup gidiyordu ki, delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı. Bekci geri donup yine seslendi :
-Kim var orada? İkinci deli cevap verdi
-deli ikinci kediii

Yıkarken Olmedi ki...
İki arkadaşın, bir kedisi varmış. Birisi :
-Zavallı kedi cok kirlenmiş ben onu yıkayayım, demiş. Diğer arkadaşı :
-Hayır yıkama yoksa olur, demiş. Bizimki dinlememiş ve kedi'yi yıkamış ve kedi olmuş. Arkadaşı :
-Ben sana demedimmi kedi olur diye, demiş. Cevap şu :
-Ama ben kediyi yıkarken olmedi, sıkarken oldu

Cesaret

Kara' cıların komutanı bir asker cağırmış. Asker
- "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş.
Komutanı yere yatmasını istemiş.

Daha sonra da bir tanka askerin uzerinden gecmesi icin emir vermiş

asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş.

Komutan diğerlerine donerek
-"İşte cesaret" demiş.
Havacıların komutanı bir asker cağırmış. Asker yine
- "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş.
Komutanı helikoptere binmesini emretmiş.

Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra

komutanı askere aşağıya paraşutsuz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış.

Yerecakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi donerek
- "İşte cesaret " demiş.
Sıra gelmiş denizci komutana. Denizci komutan askerini cağırmış.

Asker cakı gibi hazırola gecmiş ve
-"Emret komutanım" demiş. Komutan
- Derhal denize atla ve 10 dakika yuzeye cıkma demiş.
Asker;
- "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara donerek
- "İşte asıl cesaret bu " demiş

rektor

Universitede donemin ilk gununde Rektor yeni gelenleri toplamış, universite kurallarını anlatırken sıra yurt olayına gelmiş. Rektor demiş ki "- Kız yurtları erkek oğrenciler icin yasak bolge. Erkek yurtları da kız oğrenciler icin. Yasak bolgede yakalanan kişiye ilk seferinde 20 dolar ceza kesilecek. İkinci yakalanışında 60 dolar, ucuncu yakalanışında da 180 dolar ceza kesilecek. Sorusu olan var mı?"Arka taraftan bir erkek oğrenci sesi:- Sezonluk bilet ne kadar? .