Gunun birinde berber Fikret Usta'nın kapısı acılır...iceri giren muşteri Aziz Yıldırım'dır. Fikret Usta bir cırpıda sac-sakal tırasını
bitiriverir ve ucreti odemek isteyen Yıldırım'a da"Aaaa, olur mu? Siz koskoca Fenerbahce başkanısınız...Sizden para almam soz konusu
olamaz... Dukkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dukkanını acmaya geldiğinde, kapınınonunde koca bir paket
ve pakete iliştirilmiş bir zarf bulur...Pakette 15 adet sarı-lacivert forma, zarfta ise 15 adet 100 dolarlık banknot vardır...Mutlu mutlu kafasını iki yana sallar ve ekler:
Ne gereği vardı?
Aradan birkac gun gecer, dukkanın kapısı acılır.. iceri giren YILDIRIM DEMİROREN 'dır...
Fikret Usta bir cırpıda sac-sakal tırasını bitiriverir ve ucreti odemek isteyen DEMİROREN' da "Aaaa, olur mu?
Siz Beşiktaşlıların başkanısınız... Sizden para almam soz konusu olamaz...
Dukkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der.Fikret Usta ertesi sabah dukkanını acmaya geldiğinde, kapınınonunde kucuk bir paket ve pakete
iliştirilmiş bir zarf bulur...Pakette 15 adet BJK rozeti, zarfta ise 15 adet birer YTL'den toplam 15 YTL vardır... Mutlu mutlu kafasını iki
yana sallar ve ekler: Ne gereği vardı?
--- Aradan birkac gun daha gecer, dukkana OZHAN CANAYDIN gelir.
Fikret Usta bir cırpıda sac-sakal tırasını bitiriverir ve ucreti odemek
isteyen CANAYDIN'a "Aaaa, olur mu?Siz UEFA şampiyonu olan Galatasaray'ın başkanıydınız... Sizden para almam soz konusu olamaz...
Dukkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dukkanını acmaya geldiğinde,
dukkanın onunde 15 Galatasaray yoneticisi sıra beklemektedir...
YANİ FIKRA NE FIKRA AMA
) __________________