2:Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
3
angerOnumuzde ilerleyen tankerin uzerindeki 'DANGER' yazısını gorup de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından
kahkahalarla gulen teyzemi nerelere gondersem acaba?
4:Kıbleye cevirin
Bu zamana kadar hicbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet buguneymiş. Lutfen o buyuk alkışlarınız pilota 'Ucağı kıbleye cevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetci vatandaşımıza gelsin. Haberi gorduğumde ben oyle yaptım da.
5:Efendi Cocuklar
Lutfen bir alkış da benim anneme zira kendisi gecen gun televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Urek'i gorunce, 'Ben bunları cok
severim, mankenlerle falan dedikoduları cıkmıyor,terbiyeli cocuklar' dedi.
6:Bizim oradaki Carrefour´un ilk acıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şoyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
7:Lise yıllarında Milli Guvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
guzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rutbelerini
kucukten buyuğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, usteğmen, yuzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı .'
8:Gecenlerde gittiğim duğunde takılan paraları anons eden şahıs aynen şoyle dedi:
'Gelin hanım koşede, isteyen takabilir.'
9:Arkadaşımın sevgilisi komiser. Gecenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kac merkez, yolda uc tane ....(Terbiyeli olmak icin yazmadim...) var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı cok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne bicim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırca atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.'Komiserim malum kadınlar ......(kufur icerdiği icin yazmadim...) degilmiş Tamam'
10:Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın icinde yuzup cırpınan balıkl ara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkcı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'
+R3PLERINIZI VE TEŞEKKURLERİNİZİ BEKLERİM...İYİ EĞLENCELER
10 dk surdu yazmam