Fifanın verdiği ağır cezanın ardından Fatih terim ve Alpay Ozalan intikam almak icin zurihe gider...
Sevgili Kardeşim,16 Kasım 2005 gunu dunya ucuncusu olan milli takımımıza layık olamadık. Tur vizesini alamadık.Şimdi ben bunu senden istiyorum...
"Sonunu Duşunen Şampiyon olamaz."
Bir mac, bir ulke, bir onur......
Blatter: Ben buraya dostluğumuzu pekiştirmek icin geldim
Terim: Benim senin gibi bir dostum yok şimdi giy şu formayı(turk milli takım forması kareye girer)
Terim, Alpay ve Şifo Mehmet Zurihe X5 leriyle girerken polislerce cevrilir...
Polis: Adın nedir?
Terim: İmparator Fatih Terim... dın dın dııııın
Polis: Zurihe neden geldiniz?
Terim: Mac yapmaya
Polis: Ne macı?
Terim: Mahalle macı. Burda futboldan anlamıyormuş kimse.
Polis: Gec kaleye penaltı cekicem.
Gum gum cat pat... 3lu polisleri kalenin filelerine dolar.
Sam: Sepp Blatter e inanmayıp dunya kupasına gitmeye duşunenleri anlamıyorum
Haluk ulusoy: Yani sen gidiyorsun ben gidemiyorum oylemi
Sam: Levent bıcakcı bu federasyonu size bıraktı, siz onun tarafından secildiniz, kendi liginizi kurmak icin...
Haluk ulusoy: Buna bir itirazım yok ama benim halkın hakeme pazarlık yapabilen, pazarlık olmassa kufur edebilen tek halktır. benim bildiğim halkım dunya kupasını kimseye bırakmaz.
Terim, Alpay ve Şifo otelden cıkarlar...
Alpay: Abi ne dedi adam?
Terim: Futbolun patronuymuş Alpay.
Alpay: Onun bunun patronu.
Terim: Sizin fevernovalarınız cok meşhurmuş. Getirinde iki depelim.
Alpay: Abi ben plastik top alıyım....
bu da 2. versiyonu
Polat ve ekurileri fifa merkezinde bir masada oturmuş sepp blatter le ayarlaşmaktadır.
polat:bize hayvan gibi ceza verdiniz ve bizi aşağıladınız.ben bi turk olarak cok uyuz oldum şahsen.
şimdi dışarıda bizi gazeteciler bekliyor.(sepp blatter’ın suratına ay yıldızlı formayı fırlatır) hemen bu formayı giy ve dışarıda seni gazeteciler bu şekilde goruntuleyecek.aksi takdirde fifa’yı patlatıcam ,binanın butun taşıyıcı kolonlarına bomba yerleştirdim.
sepp blatter
yle mi? demek bu ceza size bu kadar ağır geldi!senelerdir turkiye uluslararası turnuvalarda sacma sapan bi şekilde s*c*yor.hicbir avrupa takımıyla karşılaşmadan dunya ucuncusu olmanızı saymazsak; son 50 senedir bi b*ku becerebildiğiniz yok! ingiltere’den 8 gol yediğiniz gunleri ne cabuk unuttunuz? letonya’ya elendiğinizden dolayı euro 2004 finallerine bile katılamadınız! butun bunlar ağır gelmedi de,size verdiğimiz bi ceza mı ağır geldi!
emre belozoğlu ile mehmet ozdilek bu kustah cevaba aşırı sinirlenir; sepp blatter e sıkmak icin tabancalarına el atarlar.polat bi el işaretiyle onları durdurur.
polat: bana hikaye anlatma! ben antrenor değilim, ben futbolcu değilim, ben turkum!
sepp blatter: ee ne demek bu şimdi?
polat: şu demek; buraya senaristler duzgun bi laf bulamadığından boyle b*ktan bi cevapla idare ediceksin demek.şimdi canımı sıkma giy şu formayı!
sepp blatter: tamam peki, anlaşabiliriz.cezanızı 3 maca indirelim.
polat: olmaz!! bir turkun gururuyla asla oynanmaz! turkler ceza almaz! turkler...
burada alpay super gaza geldiğinden daha fazla dayanamaz, sepp blatteri kalbinden bıcaklar.boylece turkiye sonsuza dek hicbir futbol musabakasında oynayamaz.
film mutlu(!) sonla biter.
Not: Bu arada Turkluğu aşağılamak gibi bir amac gutmedim sakın yanlış anlamayın. Turklerin zekasına hakaret eden bir kelime yok. Eğer oyle olduğunu duşunduğunuz bir nokta varsa duzeltirim hemen. Sadece KV Irak senaryosuyla biraz oynamışlar o kadar