Genc adam yeni tanıştığı kız arkadaşına hediye vermek istemişti.
Bu ona alacağı ilk hediye olacaktı. Bu yuzden fazla ozel bir şey secmemeye karar verdi. Ama alacağı şey biraz da romantik olmalıydı.
O gece birlikte ciseleyen karın altında yururlerken avucunun icinde ısıtmaya calıştığı elleri hatırladı ve eldiven almaya karar verdi.
Alışverişe bu tur işlerde becerikli olan kardeşini yanına alarak cıktı. Bir buyuk mağazadan ici kurklu bir cift beyaz eldiven aldılar. Kız kardeşi de kendine
bir cift dantelli kulot aldı.
Mağazadaki paketleme sırasında bir karışıklık oldu.Eldiven kız kardeşin paketine girdi, kulotlar da mağazanın ozel kuryesiyle kız arkadaşının evinin yolunu
tuttu.
İcindeki romantik notla birlikte......
Gecen akşam seninle cıktığımızda bunlardan giymediğini farkettim. Eğer kız kardeşimle beraber olmasaydım ben uzun ve duğmeli olanlarını alırdım, ama
kardeşim kısa ve duğmesiz olanlarından kullanıyor. Cıkarması daha kolay oluyormuş...
Renginin acık olması cabuk kirleneceği izlenimini veriyor. Ancak bunları satın aldığım bayan tezgahtar bana kendisininkini gosterdi. Uc haftadır
kullanıyormus. Yakından baktım, hıc kirlenme yoktu.
Tezgahtar bayandan bir şey daha rica ettim. Seninkileri giyip nasıl durduğunu, bana uzerinde gostermesini istedim. Hemen giydi. Cok şık duruyor.
Elimi uzattım, okşar gibi sıktım. Ele de cok hoş geliyor, keşke bunları ilk giydiğinde yanında olup sana yardım edebilseydim.
Şeninle buluşuncaya kadar bir cok yabancı elin ona dokunacağını dusunmek beni uzuyor.
Cıkardığın zaman ici biraz nemli olabilirmis. O zaman ufleyerek havalandırman gerekiyormus. Onumuzdeki gunlerde bunları nasıl avucumun icine alıp,
nasıl defalarca opeceğimi dusunuyorum.
Cuma akşamki buluşmamızda giymeyi unutma.
Sevgilerimle...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Yanlış anlaşılma