Kadınlar icin: Bu bolumde bilimselliğe fazla gerek olmadığı kanısındayım. Bir kadının ayakta işemesi teorik olarak mumkun olsa da, pratikte olayın farklı bir boyutu vardır. Yaratıcı; kadını yaratırken, kadının işerken sidiğine yon verebilmesini sağlayacak herhangi bir organ yapmamıştır. Yani kadın ayakta işerken, sidik kontrol dışıdır. Unutmayın ki kontrolsuz guc, guc değildir. Bir kadın ayakta işerse, ortaya hijyenik acıdan hic hoş olmayan bir durum cıkar. Bu nedenle “kadınlar ayakta işeyebilir” tezini curutmeye calışmıyorum. Sadece bunun tasvip edilen bir davranış olmadığını vurguluyorum.
Erkekler icin: Erkeklerin işeme organı ayakta işemeye uygundur. Fakat az da olsa erkekler icin de ayakta işemek hijyenik değildir. Bunun nedeni şudur: işeme işlemi bittikten sonra, işeme organının yonu aşağıya doğru doner. Ne kadar sallansa da boruyu boşaltmayan sidik damlacıkları, Newton’un yer cekimi kuralına uyar ve aşağıya doğru uzanan yolu izleyerek kişinin ic camaşırını berbat eder. Birazdan size organın sallanmasına rağmen neden borunun boşalmadığını, son derece bilimsel olarak ifade edeceğim.
Sıkı durun başlıyorum. Sidik torbasındaki sidik, vucuttan cıkarken “S” şekline benzer bir yol izler. İşeme işleminin bittiğini sandığımızda, aslında borunun bir kısmında hala sidik vardır. Bu sidiğin bir kısmı vucut hareketine bağlı olarak dışarı cıkar ve yukarıda da belirttiğim gibi hijyenik problem yaratır.
Buraya kadar olayın hijyenik sorunlarını anlattım. Fakat asıl korkulması gereken, diğer bir sorundur. Hijyenik sorunun sebebinin; S şeklindeki borunun icinde kalan sidiğin bir kısmının dışarı cıkmasıyla oluştuğunu soyledim. Asıl sorun ise boruda kalan sidiktir. İceride kalan sidik birinci dereceden prostat sebebidir. Prostat hastalığından burada bahsetmek yerinde olmaz kanısındayım. Bu ancak başka bir yazının konusu olabilir. Burada sadece prostatın kotu bir şey olduğunu bilmeniz yeterli.
Bu sorunların cozumune gelince; tahmin ettiğiniz gibi tek bilimsel cozum oturarak işemektir. Cunku apışarak oturduğumuzda; bahsettiğim S şeklindeki boru duze yakın bir hale gelir. Ayrıca mesaneye(sidik torbası) basınc uyguladığınızdan dolayı daha verimli işersiniz. Duzleşen borudaki sidik tamamen boşalır. Boylece hem sağlık hem de hijyen acısından son derece başarılı bir işeme eylemi yapılmış olunur. Fakat siz hala ayakta işemekte ısrar ediyorsanız, benden gunah gitti, ben son derece bilimsel olarak uyardım.
not:fifadelisinden alıntıdır, tabi o siteye rep veremeyeceğiniz icin bari elciye verin