CALIŞANI...
Yarisma yapiliyormus...
Odanin birine 1 kadin, 1 utu ve 1 gomlek koymuslar. 5 dakika icinde gomlegi utuleyip,kadinla beraber olan kisi kazanacakmis.
Ingiliz girmis, almis utuyu eline gomlegi bir guzel utulemis. Kadina sira gelince sure bitmis.
Cikista :Bizde prensip budur demis:Once is gelir.
Fransiz girmis ve hemen kadina saldirmis. Utuye sira gelince sure bitmis.
Cikista:Bizde prensip budur demis:Once ask gelir.
Turk girmis.Girer girmez vermis kadina utuyle gomlegi,o utulerken kadinin isini bitirmis ve kazanmis.
Cikista:Bizde prensip budur demis:Calisani s.kerler
UCAK
Bir gun bi ucakta Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Hollandalı ve Turk, laylaylom gidiyorlarmış. Ucak rotasını takip ederek giderken İngiltere’nin ustunden geciyor.
İngiliz şoyle bi aşağıları suzuyor ve lafa giriyor:
- Arkadaşlar, burası benim memleketim İngiltere. Bizim biramız acayip meşhurdur, şahane biralar uretiriz, icmelere doyamazsınız.
İngiltere bitiyor, Fransa’nın ustunden gecerken Fransız lafa başlıyor:
- Burası da Fransa. Bizim kızlarımız meşhurdur, opmelere kıyamazsın.
Derken Almanya’ya geliyor ucak,
Alman bi ic cekiyor:
- Hey gidi memleket diyor. Biz bi arabalar uretiriz, binmelere kıyamazsınız.
Sonra Hollanda’nın uzerinden gecerken Hollandalı bakıyor şoyle bi aşağıya:
- Burası da Hollanda diyor. Ah o guzel evler, bizim evlerimiz meşhurdur...
Ucak geciyor Rusya’ya sonra (nasıl bi rotaysa artık)
Rus bakıyor aşağıya:
- Bizim KGB miz meşhurdur. Dunyada sinek havalansa haberdardır.
Sonra İran’a donuyor ucak.
İranlı bakıyor şoyle bi goz suzerek:
- Abiler burası da İran bizim de halımız meşhurdur, yumuşacıktır..
Geldik Turkiye’ye...
Turk bakıyor aşağıya, duşun duşun nerden başlasam ki (o kadar cok meşhur şeyimiz var ki en orijinalini soylemeliyim diye) Sonra başlıyor anlatmaya...
- Arkadaşlar burası Turkiye. Bizim delikanlımız cok meşhurdur...Oyle ki; alır Fransız’ın kızını, icer İngiliz’in birasını, atar Almanın arabasına, goturur Hollandalının evine, yatırır İranlının halısında catır catır s.ker… KGB nin de bi s.kimden haberi olmaz
T.B.P
Temel sabah ucağı ile Paris'e gidiyor. İslerini tamamlayıp aksam ucağı ile İstanbul’a donecek. Aksilik ucağı kacırır. Saat 23.30 de luks bir otelin yolunu tutar. Odasına cıkıp uyur. Sabah yedide resepsiyona gidip hesabini sorar. Eline bir fatura uzatırlar Temel şaşırır:
“Ula bir basımızı koyduk ve kalktık 400 dolar olur mu? Der. Resepsiyon memuru:”
“Ama efendim hizmetlerimiz var. Temel faturaya bakar T.K.P: 100$”
“T.K.P ne?”
“Tenis kortlarını kullanma parası”
“Ben kullanmadım ki”
“Kullansaydınız efendim 6 tane kortumuz var.”
“H.K.P: 150$ Bu ne?”
“Havuzu kullanma parası”
“Kullanmadım ki”
“Kullansaydınız 3 tane havuzumuz var. 2 tanesi olimpik.” Temel cok sinirlenir ve hemen bir kalem ister. Faturanın altına aynen sunu yazar. T.B.P: 500$. Ve resepsiyon memuruna uzatır:
“Ver bakalım 100$ sizin de bana 500$ borcunuz vardır.” Resepsiyon memuru şaşırır:
“T.B.P ne oluyor?”
“Temel’i becerme parası!”
“Aman efendim olur mu oyle şey estağfurullah” der resepsiyon memuru. Temel cevap verir:
“Kardeşim got buradaydı becerseydiniz butun gece”
BREJNEV KUBA'DA
Brejnev, Kuba'ya gelecekmiş. Kubalılar toplanmış, bir hoşluk yapacaklar. Ulkenin en iyi ressamına başvurmuşlar. Bir tablo yap. Adı "Brejnev Kuba da" olsun diye.
Ressam: " - Hadi oradan" demiş. " - Ben adamı gormedim bile. Adam hayatında Kuba'ya gelmedi. Şimdi ben nasıl "Brejnev Kuba da" diye atmasyondan resim yaparım?"
Tesaduf bu ya. Bizim Temel, puro almaya Havana'ya gelmiş o sırada. Sıkıntıyı duymuş. " - Ben size istediğiniz tabloyu yaparım. Bana bir sandık puro verirseniz" diye. Vermişler. Temel bir hafta sonra, Kubalılar'ı cağırmış. " - İşte tablonuz" demiş.Tuvalin uzerini orten bezi hızla aşağı cekivermiş. Kubalılar da donuvermişler. Tabloda, yatakta iki kişi, al takke ver kulah.
" - Bu ne?" diye gurlemiş Turizm Bakanı.
" - Bu ne?.. Bu kadın kim?.."
" - Brejnev'in karısı!" demiş, Temel.
" - Peki bu ustundeki adam kim?"
" - Brejnev'in uşağı!.."
" - Peki Brejnev nerde ulan!.."
" - Brejnev Kuba'da" demiş Temel!
KONYALI VE ADANALI
Konyalı ile adanalı cok iyi bir dost olmuşlar. Bir gun adanalı konyalıya ziyarete gelmiş. Konyalı yedirmiş icirmiş ve gece olunca yanına bir hatun yollamış. ve sabah ne yaptın diye sorduğunda "hic bir şey yapmadım" demiş. Yav ben seni memnun etmek icin yolladım demiş.Neyse aylar sonra konyalı adanalıya ziyarete gidiyor.Adanalı konyalıyı yediriyor iciriyor.Ve sonrada kendi karısını yanına yolluyor.Biz bişey yapmadık oda yapmaz diye duşunuyor.
Konyalı sabaha kadar kadını s.ke s.ke olduruyor. Sabah olunca Adanalı soruyor:
_ Benim hanıma ne yaptın diye. Konyalı:
_S.ktim oldu der.Adanalı konyalıyı dağ bayır kovalamaya başlar.Konyalının işemekte oduğunu gorur ve silahla vurur. Ve derki :
_Sen benim karıyı nasıl becerdin senin c.kune bir sıcayım der.Ve ayağı kayar konyalınınki adanalının kıcına girer. Adam can havliyle eve gelir.Kızı sorar "baba konyalı nerde"
_Sussssssss kızım konyalı deme "Dirisi ***** Olusu beni Ruhuda gelir seni S.ker
Yorumlarınızı Bekliyorum...