Bunları insanların şikayetlerini ilettikleri bir siteden aldım.Umarım verilmemiştir.
Turkcell Muşteri Hizmetleri'ne Gelen Gercek Sorular
- Kartım ankesorlu telefonlarda calışmıyor.(simkart koparılmamış hali)
- Telefonum hala acılmamış. Cevir sesi vermiyor.
- Eski kartımı atıp bana gonderdiğiniz yeni kartı cihazıma taktım ama calışmıyor.(Promasyon malzemesi olarak gonderilen SIM kart buyukluğundeki yıllık takvimi kastediyor)
- [Trabzon'dan arayan abone] Tamam hanımefendi, ekranda Trabzon Turkcell'i goruyorum. (TR TCELL).
- Ekranda "Check Card" yazıyor, kartı cekip tekrar yerine itiyorum, bir şey olmuyor
-----------------------------------------------------------------------
Şebeke Arıyor
Telefonların ekranlarında şebeke sinyallerine ulaşılamadığı zaman "şebeke arıyor" şeklinde bir yazıyla şu anda servis sağlayıcısının kapsama alanınıda olmadığını belirtir.İşte bu durumla ilk kez karşılaşan birisi telefonunun uzerinde şebeke arıyor yazısını gorunce ilgili servis sağlayıcı firmanın muşteri hizmetlerini arayarak "kardeşim beni niye arıyorsunuz" diye sormuş.
------------------------------------------------------------------------
Bu Modem Kufrediyor(FAx modem)
Yaşanmış bu olayı şikayetcimiz Gokhan Olgun gondermiştir.Teşekkurler...
Bilgisayar firmasına muşteri giriyor ve gorevli ile dialog şoyle gelişiyor:
Gorevli : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim?
Muşteri : Dun aldığım modem arızalı cıktı. Paramı istiyorum.
Gorevli : Peki arızası nedir? Telafi edelim.
Muşteri : Bu modem kufrediyor.
Gorevli : ???
Muşteri : Dava bile edebilirim.
Gorevli : Nasıl yani
Muşteri : Nasıl olacak. bağlanıyorum, basbaya ana avrad kufrediyor.
Gorevli : Olamaz efendim
Muşteri : Oluyo!!! (iyice kızmış)
Gorevli : Ama bu cihazın teybi hoparloru filan yok.
Muşteri : Oluyo diyosam oluyo işte
Bu şekilde yaklaşık 10 dk. devam eden hararetli konuşma sonunda, iyice bağlantı-kullanım detaylarına filan inen gorevli, sonunda 0 8222 XXX XX XX diye girmesi gereken bağlantı ayarlarında, vatandaşın 0 822 bolumunu yazmadığı, dolayısıyla alan numarasından sonraki numaranın isabet ettiği şanssız bir sabit telefon kullanıcısını butun gece arayıp elektronik seslerle canından bezdirerek kufur ettirdiği; kufrunde doğal olarak bilgisayarın hoparlorunden geldiği ortaya cıkıyor.
------------------------------------------------------------------------
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Şikayetim Var!!