Merhaba arkadaşlar bende birkac gun once hafif akıntıyla karışık bir kanama oldu 3 gun surdu leke şeklinde sonra gecti tabi aynı zamanda bel ağrısı kasik agrisi bas ağrısı falanda vardır sonra birden kanama oldu akşamı o gunden beridir midemde sanki bisey kaynıyor bulanıyor mu bulanmıyor mu tam anlayamıyorum ama surekli acıkıyorum iştahım yok ama acıkıyorum yiyorum şişmiş gibi oluyorum hemen doyuyorum bir saat gecmiyor tekrar karnım guruldamaya başlıyor karnımda şişlik oluyor ama acmışım gibi fakat bi yandan da iştahım yok değişik hallerdeyim kasik agrim bygun biraz daha azdi fakat temzilik yaparken eğilip kalkarken olsun supurgeye falan zorlayınca cok kotu ağrıdı bende hemen oturdum uzandım gecince devam ettim temizliğe buarada regl olmama 15 gun var bu ağrılar yumurta catlama gunumden 2 gun once falan başlamıştı esimlede korunmasız ilişkimiz oldu cocuk istiyoruz ama yumurtlamaya o zaman dediğim gibi 2 gun falan vardı iki gun sonra kanama olmuştu 3 gun surdu bitti acaba hamilelik olabilir mi ?