okulda mudurun kapısında nobet tutuyodum.kahve istedi getirdim. kopuk yok dedi,aşğıya tekrar indim getirmeye.mudurun odası 3.katta kantin zemin kattaydı.kadına soyledim mudure gotureceğimi. bayağı kopukm yaptı. ben cıkana kadar kopukler sondu.bede icine TUKURDUM!!!adama soylwemedim.
bir yudum aldı. *işte kahve dediğin boyle olur *demezmii .cok komik bir durumdu.acaba ckolatalı isteseydi icine ne yapıcaktım(sıcacaktım)
--------------------------------------------------------------------------
okuldayız.ders boş bende en alt kata indim arkadaşlara bakmaya.merdivenin korkuluklarından sarkıyodum.aşağı bakarken biri kulagımı cekti.bende arkadaşlardır diye -kim o salak dedim.???donduğumde bizim beden hocası olduğunu gordum -goruşucez sonra dedi.yalvarmaya başladım ama nafile...dip not:hocamız okulumuzun azılılarındandır...
ben ve aslı internet cafeye gittik.Aslı hotmaıl adresini acmaya calıstı fakat basarılı olamadı.Ordakı gorevlıye giderek afedersınız ben şeyimi acamadım yardımcı olur musunuz?dedı.O an adam ne diycenı sasırmıs vazıyette donakaldı. Aslı da zaten agzından bir anda fırlayan kelımelerı tutamamış ve adama rezıl olmustu.adamdan oyle bir cvp geldıkı o anda ınternet cafeyı terketmek zorunda kaldık."BİZ O TUR ŞEYLERİ ACMIYORUZ
ARKADASLAR Bu BENIM GERCEK DUMURUM: Bir gun okulda Danisma nobetci ogrenci gorevimi ustlenmisim ve ne guzel gundur ki hic bir is yapmadim..ve son iki ders kala bir ogretmen geldi ve dedi ki..""Kemal ,,Alttaki siniftan cok ses geliyor,,git ve de ki ogretmenimiz ders yapamiyor Muhammer hocamiz dedi de""
ve ben hocadan aldigim buyuk bir yetkiyle o sinifa dogru emin adimlarla yurumeye basladim...sinifin kapisina geldigimde oyle bir gurultu vardi ki..sanki icerde inek olduruyolar...ben de kapiyi ayakla tekmeleyip "SUSUUN LAAAAAAYN" diye bir nagme attim...ve bir anda herkes sustu....ogretmenin basinda ogrenciler oldugundan ogretmeni goremedim...sonra ben honk!!
Ogretmen:Sustuk kovboy ne istiyorsun? (eger sinirli hoca olaydi offf)
ben:hocam kusura bakmayin sinifta oldugunuzu bilmiyordum.(sinifta da arkadas dolu).muhammer hocamiz gurultuden dolayi ders yapamiyomus onu soylemeye geldim..
Hoca:tamam gidebilirsin
Bu dumur 1
ve ben yuzumdeki utanctan yuruyemiyordum ve Muhammer hocaya derste gittim kapiyi caldim(yine sinifta herkes bakiyo ve arkadaslar var) ve sunu dedim:
hocam sinifa gittim dedim ama ogretmenleri varmis
ve muhammer hoca:Ben ogretmen olmadigini soylemedim ki ?? (ben honk)
bir gunde iki dumura ugradim ve o zaman ciktigim kiz ilk girdigim siniftaydi
(biz buna double dumur diyoruz) Ey allahim
bi gun annemle oturduk tv izliyoruz .annem kendini o kadar kaptirmis ki filme rol geregi kacan otobusu durdurmak icin elindeki orgusunu birakip durr! diye ayaklandi ve o gun bugun hala hatirlar guleriz
arkadaslar bunlar gercek olaylardir (Dumurcu)
Selamlar hepsi sizin icin
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- gercek komik olaylar (mutlaka okuyun)