Aldatma

Uluslararasi olcekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dunyanin cesitli ulkelerinde kadinlara bir soru sormus.
Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz???
Soruya ulkelere gore verilen yanitlar ise soyle olmus:
Isvecli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi cikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Turk : Benim kocam yapmaz!

Esmer Kızıl ve Sarışın

Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın catısında mahsur kalmışlar. itfaiye hemen olay mahalline gelmiş, gerekli cihazları cıkarmışlar.Catıdan atlayanları tutmak icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, catıya doğru seslenmişler;
"Atla. Bu tek sanşımız".
Esmer olan kız catının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış. Tam carşafa gelirken, itfaiyeciler birden carşafı kenara cekmişler. Esmer kız domates salcası gibi yere yapışmış.
Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler;
"Hadi atla. Yoksa kurtulamayacaksın." Kızıl saclı aşağıya bağırmış;
"Atlamam. Biraz once yaptığınız gibi carşafı cekersiniz siz".
İtfaiyeciler; "Hayır, cekmeyiz. Biz sadece esmerler icin bunu yaparız". Boyle soylenince, kızıl saclı da kendisini catıdan aşagıya bırakmış. Itfaiyeciler esmer kızda oldugu gibi yine aniden carşafı kenara cekince, kızıl saclı da elmalı kek gibi yere serilmiş.
Catıda sadece sarışın kalmış. itfaiyeciler daha once de yaptıkları gibi;
"Atla, atla. Yoksa yanarak oleceksin".
Sarışın; "Kesinlikle atlamam. İki arkadaşım atladığında carşafı cektiniz. Ben atlarken de cekersiniz".
itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz. Soz veriyoruz".
Sarışın kız; "Bakın, sizin carşafı cekmeyeceğinize guvenemiyorum. şimdi carşafı yere bırakın ve etrafından cekilin...

Babamla Teyzem

Minik oglan bahcede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan gecip, ormana dogru gittigini gormus. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne gorsun. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus opusuyorlar. Cocuk bu ya, gordugunden etkilenmis durumda kosarak eve donmus, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz once babami ormanda" derken annesi sozunu kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Oyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahcede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gordum. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle opusurlerken gordum. Bir sure sonra babam ceketini, teyzemde gomlegini cikardi. Sonra arabanin arka koltuguna gectiler".
Anne cocuga donmus, "Dur bakalim, ne kadar ilginc bir oyku bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu oykuyu bitirirken babanin suratini gormek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne cocuga donmus; "Bu gun neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahcede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gordum. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle opusurlerken gordum. Bir sure sonra babam ceketini, teyzemde gomlegini cikardi. Sonra arabanin arka koltuguna gectiler. Ardindan gecen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

Aldatıyorsam Sebebi Var

Alışveristen sonra evine donen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete duşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şoyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yuzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Uşumuştu, o yuzden sana dogum gununde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalcalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam cıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'

Canım Sevgilim Benim

Sauna'ya giden bir grup genc erkek, soguk havuzda dinlenirlerken bir cep telefonu calar. Bir adam telefonu acar. Ortam cok gurultuludur; telefonun obur ucundaki kadin sesini zorlukla duyar.
- Sevgilim. Meltem'le disardayim. Biraz once cok guzel bir kurk gordum. 400 milyon liracik. Senin kredi kartindan alabilir miyim? N'oooolur, alabilir miyiiiiimmmm?
- Tabi canim. Al.
- Ah sevgilimmmm! Cok sekersin. Biseycik daha var ama kizmayacaksin, degil mi?
- Hayir, kizmam...
- Buraya gelmeden once Akmerkez'deydik. De Beers'de bir tane tek tas pirlanta yuzuk gordum. Cok guzeldi sevgilim. Butun arkadaslarimda var. Senin kredili kart hesabindan alabilir miyim? 650 milyon liracik. Gelecek ay ikramiye alacaksin. O zaman odersin. N'ooooluuurrrr. Alabilirmiyim?"
- Peki, al canim.
- Sevgilim benim. Bi tanem. Cok sekersin. Bu aksam sana harika bir gece yasatacagim. Caniiiim, bi sey daha var. Ama kizarsin diye korkuyorum...
- Kizmam, soyle bakiyim.
- Son kazadan sonra arabamdan iyice sogudum. Galeride bi tane Peugeot 206 gordum sevgilim. Cok guzeldiiii... 9 milyara birakacak. Senin adina bankadan bi kredi actirsak diyorum sevgilim. Nuran'in kardesi bankada sube muduru... Kefil-belge-imza falan istemiyor, sen tamam dersen hemen yapicak islemleri. N'ooolurrrr sevgilim, seni cok seviyorum....
- Peki, peki. Tamam. Olur. Al bakalim.
- Tatli sevgilim benim. Canim sevgilim. Seni coook seviyorum. Hadi by, aksama gorusuruz.
Genc adam telefonu kapatir ve arkadaslarina sorar:
- Bu telefon kimindi yahu?...

9 akcemi 10 akce mi
Bir gun nasreddin hoca ruyasında bir adamla konuşuyormuş adam 9 akce diyormuş.Nasreddin hocada 10akce diyormuş.Nasreddin hoca ruyadan uyanmış ellerinde hic akce yok.Geri uykuya dalmış ve adama demiş tamam 9 akce olsun.

Kulotsuz Gezseydin

Yeni evli cift sabah uyanırlar, yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar buyuk?.
-Cocukluğumda cok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Cocukluğumda hic şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir sure duşundukten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu cocukluğunda birazda kulotsuz gezseydin!.

100 opucuk

Yurt dışınnda yaşayan adam karısına bir mail gonderiyor: Sevgili karıcığım, bu ay maaşımdan sana para gonderemiyorum, onun yerine 100 opucuk gonderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen

Karisi da ona cevap veriyor,

Sevgili askim,
Gonderdigin 100 opucuk icin tesekkur ederim. Masraflar soyle;
1- Sutcu bir aylik sut icin 2 opucugu kabul etti,
2- Elektrikci 7 opucukten sonra anlasmaya razi oldu,
3- Evsahibi kira icin hergun 2-3 defa ugruyor,
4- Bakkal sadece opucuge razi olmadi, ona ilave baska seyler de verdim,
5- Diger masraflar toplam 40 opucuk...

Beni lutfen merak etme, daha 35 opucuk bakiyem var ve bu ayi
cikarabilirim.
Gelecek ay icin de ayni yonde mi plan yapmaliyim? Lutfen bilgi ver.

Sevgili karin Josephine

ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP
"Sevgili oğlum Temel... Senin hızlı okuyamadığını bildiğim icin mektubu yavaş yavaş yazıyorum...
Artık senin buyuk şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz. Baban bir gazetede, "İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bolgelerde kaza geldiğini" okumuş; o yuzden taşındık...
Sana yeni adresi veremiyorum, cunku yeni evimizde bizden once oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını sokup goturmuşler...
Bu evde garip bir camaşır makinası var. Gecen gun icine dort gomlek koydum, calıştırmak icin duvardaki zinciri cektiğimden beri bir daha gomlekleri goremedim.
Gecen hafta sadece iki kez yağmur yağdı. İlki uc gun, ikincisi ise dort gun surdu...
Benden istediğin yeleği postaya verdim. Ancak, halan 'o koca duğmelerle paket cok ağır olur' deyince duğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk. Orada bulabilirsin...
Not: Sana biraz da para gonderecektim, ama zarfı bir kere yapıştırmış bulundum... Sevgiler... Annen"

cami hocası
Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş -Hocam bir muhendisle beraber olursam onun cezası ne kadar hoca - 3 sene demiş

- avukatla olursam?

- 5 sene

- doktorla olursam?

- 4 sene

- peki hocam hocayla olursam?

Hoca :
- seni gidi seniii .. sen cennete gitmek istiyorsun galiba...

not:alıntıdır verildiyse ozur dilerim verilmediyse rep isterim