Oncelikle Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. O kadar cok konu acıp belirtiler aradim ki bu sitede size anlatamam. Eminim sizde cok aradınız ve bir gun hamile kalmayı basarirsam ve Rabbim nasip ederse ne yapip tutmussa onu paylasicam diye kendime soz vermiştim ve cok şukur dun hamile olduğumu oğrendim. Lutfen sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin herkes imtihan oldugu yerden cani acir ve herseyi yapmayi goze alir. Oncelikle hep dua ettim. Bir yerde okumustum bir cok kisi boyle yapmis ve ilk aydan muthis sonuclar almisti. Eczaneden 5 li normal şırınga aldik esimle normal yolla iliskiye girip esim pet bardaga bosaliyordu sonra siringaya cekip ama sonuna kadar cekinki hava da dolsun sonra icinize sokun ve bir anda sıkın bu sekilde sperm gitmesi gereken yere cok hızlı gidicek. Bunu ovuslayon doneminize yakin 2 gunde 1 iliski ile devam edin. 8 ay once duşuk yapmistim neredeyse. 1 senedir cocuk istiyorduk ben bu yontemle bu ay hamile kaldim umarım herkese umut olurum Rabbim herkesin gonlune gore versin