Mac
İki fanatik futbolsever konuşmaktadır. Biri:
- Maca gitmiyor musun?
- Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol değil ki... Hakemler kotu... Oynanan oyun itiş kakış... Saatlerce gişe onunde, kuyrukta bekle... İceride kavga gurultu... Cıkışta vasıta bulamıyorsun...
Diğeri :
- Bende tıpkı senin gibi maca gitmiyorum. Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor...
» Flash Oyunlar bolumumuz acıldı. Hemen tıkla, sıkılına kadar oyna!
Şenol Guneş
Bir gun Şenol Guneş Brezilya milli takımı antrenoru Scolari ile karşılaşmış.
- Hocam sen bu takımı nasıl sectin de şampiyon oldunuz? demiş.
- Cok kolay zekalarına gore seciyorum. Bak mesela sana bir ornek vereyim demiş ve Ronaldo'yu cağırmış.
- Ronaldo'ya oğlum soyle bakayım senin annenin ve babanın cocuğu olan ama senin kardeşin olmayan kimdir?
Ronaldo biraz duşunmuş, "tabiiki ben oluyorum" demiş. Şenol Guneş bundan cok etkilenmiş. Turkiye'ye doner donmez İlhan Mansız'ı cağırmış.
- İlhan sana bir soru soracağım eğer bilirsen bu hafta seni takıma alırım, bil bakalım annenin ve babanın cocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir?
İlhan biraz duşunmuş işin icinden cıkamamış, biraz zaman istemiş ve hemen koşmuş Hakan'ı bulmuş.
- Hakan, annenin ve babanın cocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir?
Hakan cevap vermiş: Benim tabii ki, İlhan sevincle Şenol Guneş'in yanına donmuş:
- Sorunun cevabını buldum hocam: Hakan'mış.
Şenol Guneş kopurmuş:
- Vay salak herif, Hakan olur mu hic, doğru cevap Ronaldo idi!..
Hakemlik
İki adam aralarında konuşuyorlardı:
- Kucukken gozlerim gormediği icin bana voleybol oynatmazlardı. Bu yuzden başka bir vazife verdiler:
- Ne vazifesi?
- Hakemlik!
Beni Kim Dovuyor
Rakibiden dayak yine boksore, antrenoru habire `Cok iyi gidiyorsun. Adam sana hic vuramadı. Yakında onu duşureceksin´ deyip duruyormuş.
Macın ilerleyen raundlarının birinde boksor dayanamayıp sormuş antrenorune:
`Ben rakibimi dovuyorsam, beni kim dovuyor?
Zidane Ve Fener
Bir gun Real Madrid, Fenerbahce'yle mac yapmak icin Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler ucağa, Real Madrid'li oyuncular cok uzgun. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o cocuklar yuzunuzden duşen bin parca?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hic istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahce'yle tek basima mac yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevincten havalara ucmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Mac başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 onde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Macın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen butun takıma karşı tek başına oynadın ve mac berabere bitti. Bu mukemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer macın 60. dakikasında kırmızı kart gormeseydim, farka gidecektim. Ben ona uzuluyorum.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- ..::FıkraLar::..