Size komik resimler seri 1 sunmuştum şimdi seri 2 yi suncam http://www.frmtr.com/komik-resimler/...l#post22946426
İŞTE BAŞLIYORUZ

Arkadaşlar şimdi ise fıkralar

Bizans donanması
Osmanlı İmparatorluğu zamanında, Bizans donanması ile Osmanlı donanması savaşacaklardır..Bizans 10 gemilik muhteşem bir donanma hazırlar ve denize acılır..Donanmanın başında Andropolos vardır..Andropolos en ondeki geminin burcunda elleri goğsunde heybetli bir heykel gibi durmaktadır ve hemen arkasında yardımcıları vardır..Hep birlikte Osmanlı donanmasını beklemektedirler..Yukarıdan gozcu bağırır:
- Komutanım, Osmanlı donanması 3 gemiyle gorundu..
Komutan yardımcısına doner ve:
- Bana kırmızı gomleğimi getirin eğer savaşta yaralanırsam kanım belli olup da askerlerin morali bozulmasın..der..
Hemen kırmızı gomleği giyer ve aynı ihtişamıyle yerinde durur..Gozcu yine bağırır :
- Komutanım, 3 geminin ardından 30 gemi daha gorundu..
Andropolos tekrar yardımcısına doner ve hafifce mırıldanır :
- Bana kahverengi pantolonumu getirin..der
Benim Herif Yapmaz

Meşhur bir televizyon kanalı Her ulkeden bir kadın secerek karı-koca aldatması uzerine bir araştırma yapmak icin soru sorarlar..Soru şu : Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ? İşte ceşitli cevaplar..

İsvecten Katılan Kadın : - Benim neyimi beyenmedin diye sorardım..der.
Rusyadan Katılan Kadın : - Hicbişey sormam ve direk evi terk ederim..der.
Fransadan katılan Kadın : - Sevgilime gider beni teselli etmesini soylerim..der.
İtalyadan gelen Kadın : - Kadını oldururum..der.
Yunanlı Kadın : - Kocamı da onunla yatan karıyı da oldururum..demiş.
İspanyol Kadın : - Kocamı alnından vururum..der.
Turkiyeden Katılan Kadın : - Benim Herif Yapmaz..der.
Kadinin biri doktora gider. Doktor bey ben bir turlu sekse doyamiyorum der.

-Kızım o zaman evlen der.

-Fakat doktor ben evliyim.

-O zaman bir dost bul.

-Benim dostum da var doktor bey.

-O zaman bir tane daha bul der.

-Fakat doktor benim 10 tane dostum var der.

-Kızım o zaman sen hastasin.

-Haklisin doktor bey ben hastayim, onun ici bana hasta olduguma dair bir rapor ver kocama gostereyim ki bana "sen ors...pusun" demesin.
ARKADAŞLAR BU Bİ SERİ VE 2 DE DEVAM EDECEKTİR

FİYAKALI06