uzun suredir forumu takip ediyorum. Aslında burdan o kadar cok şey oğrendim ki. Cok guzel bir ortam. Bu ortamda emeği gecen herkese bu vesile ile cok teşekkur etmek istiyorum. Bugune kadar okuyucu olduğum bu forumda bugun kendi derdimi paylaşmak icin burdayım.
Şuan da 21+4 gebeyim. Bu benim 2. gebeliğim. İlk bebeğimi malesef 9,5 haftalıkken duşurdum. O yuzdenmidir bilmiyorum cok endişeliyim, cok evhamlıyım, cok takıntılıyım.
Bu 2. gebeliğimde aslında bugune kadar hic bir şikayetim olmadı

Bu konuda bilginiz varmı ?
Bu hafta perşembe gunu bu nedenle Amniyosentez yaptırıcam. Yaptırmak ve yaptırmamak arasında cok kaldım aslında. sonra 4 ayı endişeyle gecirmek istemediğim icin yaptırmaya karar verdim.
ARSA aslında ilerde bebeğe zarar vermeyen birşeymiş. Bu nedenle bebeğe ilerde bir tedavi uygulamak zorunda değiliniz dedi. Fakat bu tehşis normal insanların 1%-2% de, Kromozom bozukluğu olan insanların 7% - 35% de gorulebilen birşeymiş.
Cook korkuyorum. İcimi rahat tutmaya calışıyorum. Herşey guzel cıktı, birşeyi yok bebişimin diyorum ama yinede o belirsizlik kemiriyor icimi... Ağlama nobetleri geciriyorum...
Bu konu hakkında bilgisi olanlar sonuclarınızı benimle paylaşabilirmisiniz?
Allahım hepimize bebeklerimizi sağ salim kucaklamayı nasıp etsin

Yorum ve dualarınızı bekliyorum...
herkese iyi akşamlar...