Merhaba arkadaşlar tup bebek tedavisi ile hamile kaldım 9 haftalık gebeyim dun sabah kanama başladı az miktarda hemen doktora gittim serum takıldı iğne yapıldı Progestan hapımı tekrar başladı doktor. Tup bebek doktorum tum progestanları yavaş yavaş kesmişti ve artık bana gelme yakında bir doktora git dedi(gecen pazar son progestanımı ictim) carşamba da kanamam oldu bir gun oncesi mutfakta cok yordum kendimi belim cok ağrıdı acaba ondan mı oldu diye kendimi suclamadan edemiyorum dunden beri kanama devam ediyor her tuvalete gittiğimde kesilmeye başlamıştı az az kahverengi şekilde peceteye geliyordu, sabaha karşı tuvalete cıktım daha kırmızı ve daha cok geldi peceteye şimdi yine kahve rengi şekilde peceteye geliyor az değil tabi sildikce geliyor biraz tuvalete de akıyor kahveye dondu cok korkuyorum daha once başına gelen var mı sağlıkla evladını kucağına alan anneler destek mesajlarınıza cok ihtiyacım var dualarınıza da ne olur dua edin sağlıkla alayım kucağıma yavrumu (son olarak Allah tup bebek doktorunun da insaflısına denk getirsin dun yazdım hocam kanamam var diye kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmaya devam edeyim mi dedim bana artık soru sormuyorsunuz kendi doktorunuza sorun demez mi bir guzel paylamış beni Allah bir daha duşurmesin) bu doktorum ile bir haftadır tanışıyorum ama tup bebek doktoru oyle mi surecin başından beri her şeye hakim diyecek başka sozum yok