slm herkeze arklar oncelikle kesinlikle alıntı deyildir

------------------------------------------
Amerika`da yaşayan unlu bir mafya babasının karısı doğum yapacakmış.Hastaneye kaldırmışlar. Doktorlar, hemşireler etrafında pervane. Kadını doğumhaneye almışlar.Kadın ikiz doğuracakmış.İlk cocuk gelmeye başlamış,

cocuk kafasını cıkarınca etraftaki kalabalığı gorur gormez hemen bağırmış:

- Hey Joe, onkapıyı tutmuşlar, arka kapıdan kacalım...
-----------------------------------------
Kaza yerinin etrafını once polis kordonu sonra da buyuk bir meraklı kalabalığı cevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri cemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara cekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın onunde bir eşek yatıyordu. :-))))
-------------------------------------------------
Anne ve baba cocukları anlamasın diye sevişmeye "camaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde camaşır yıkayalım mı diyorlarmış.

Bir gun baba oğlunu cağırmış ve "git anana sor bakalım camaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana soyle bugun yorgunum" demiş.

Ertesi gun adam bir daha oğlunu cağırmış ve anana git sor demiş.
Anne yine aynı cevabı vermiş.

Ondan sonraki gun anne oğlunu cağırmış. "Git babana soyle bugun camaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş.

Babası "yok oğlum olmaz anana soyle ben camaşırları elde citiledim" demiş
---------------------------------------------------------------------
İki deli, akılhastahanesinden kacmaya karar vermişler. Gece vakti hızlı bir şekilde duvardan atlayarak
boşluktaki tarlaya cıkmışlar. Tellerin arasından surunerek ilerlerken bir bekci bunların hışırtısını duymuş.
Hemen bağırmış:
-Kim var orada?
Delilerden biri hemen:
-Miyaw, miyaww diye seslenmiş. Huşırtıyı kedinin cıkardığını zanneden bekci tam geri donecekken deliler yine
surunmeye başlamışlar ve yine bir hışırtılar başlamış. Bekci hemen donmuş ve bağırmış:
-Kim var orada?
İyice sinirlenen deli:
Miyaw dedik ya len demiş
----------------------------------------------
RUZGARIN ATTIĞI ADAM:
Hoca bir gun boş bir bostana dalar yolar temizler bostanda ne varsa marullar patlıcanlar salatalar. Doldurur bir cuvala tıka basa tam yuku yuklenecekken Cam yarması bir adam peyda olur herif der ne arıyorsun burada hoca bir duşunur ve cevabı bulur Der ki:

-Dun bir ruzgar cıkmıştı ya o attı beni buraya
-Demek seni buraya atan ruzgar peki ya bu patlıcanlar marullar onları da hep ruzgarmı kopardı

-Evet biraz fazlaca esiyordu beni oteye beriye savurdu neye uğradığımı bilemedim bari şunlara tutunayımm dedim neye tutundum sa elimde kaldı.

Bunun uzerine bostancı kızar:

-Peki cuvala koyan da mı ruzgar soyle kim doldurdu cuvala bunu?
Hoca tatlı tatlı kaşır burnunu
sonra doner der ki:
-ilahioğlum işte ben de onu duşunuyorum ya......
--------------------------------------------------
Hoca'nın canı şoyle bir tarhana corbası cekmiş.
Başlamış ağzı sulana sulana hayal kurmaya.
O sırada kapı calınmış ve komşunun oğlu:
- Hocam, annem hasta, bir tas corba istiyor demiş.

Hoca,soylenmiş kendi kendine:
- Hey Allah'ım, bizim komşular hayalin bile kokusunu bile alıyor!
---------------------------------------------
ARKADAŞLAR +++++++REPPP PLSSS YORUM YAZANLARA VE REP WERENLER SOLEYLESİN BENDE REP WERİRİM TY