Temel kel miş ve sokağa şapkasını takmadan cıkmazmış nasıl olduysa bir gun takmayı unutmuş.Kahveye gidip oturmuş derken Dursun gelip temelin kel kafaya elleyip *Ula Temel senin kafa aynı benim hanımın g..une benziyor demiş temel kafasına elleyip *Harbiden de doğru diyorsun benim kafa senin hanım g...une benziyor demiş
Sirketin pazarlama muduru Kerim Bey patrona telefoneder: "Efendim, bugun cok hastayım. Başım ağrıyor, midem bulanıyor,vucudumun her yeri sanki dayak yemiş gibi. Korkarım işe gelemeyeceğim." Durumu dinleyen patron "Kerim bey, biliyorsun bugun cok onemli muşteriler geliyor ve sana mutlaka ihtiyacımız var. Boyle durumlarda ben karıma bir masaj yaptırır, bir de seks yaparım. Kesinlikle kendime gelirim. Lutfen sen de dene ve hemen işe gel." Aradan iki saat gecer ve Kerim bey patronu tekrar arar: "Efendim, dediğinizi yaptım. Gercekten iyi geliyormuş. Sanırım kısa bir sure sonra işte olurum. Haaa bu arada evinizin manzarası inanılmaz guzelmiş."
Komşusu Hocadan kazanını istemiş, bir hafta sonrada icinde bir tencere ile hocaya geri getirmiş. Hoca sormuş; "Bu tencerede ne?"Komşusu; "Senin kazan doğurdu" demiş. Hoca kazanın bir o tarafına bakmış, bir bu tarafına Tabi doğurur, ..mına koymussun kazanın
Odanın birine 1 kadın, 1 utu ve 1 gomlek koymuşlar. 5 dakika icinde gomleği utuleyip, kadınla beraber olan kişi kazanacakmış. Japon, almış utuyu eline gomleği bir guzel utulemiş. Kadına sıra gelince sure bitmiş. Cıkışta : Bizde prensip budur demiş: Once iş gelir. Fransız girmiş ve hemen kadına saldırmış. Utuye sıra gelince sure bitmiş. Cıkışta: Bizde prensip budur demiş: Once aşk gelir. Turk girmiş. Girer girmez vermiş kadına utuyle gomlegi, o utulerken kadının işini bitirmiş ve kazanmış. Cıkışta: Bizde prensip budur demiş: ..Calışanı ?ikerler
Temel'in karısının adı Havva, Dursunun kinin Done imiş. Temel ile Dursun ormana ava gitmişler. Yolda Dursun gokyuzune bakarak demişki
- Temel, havanın arkası bozuk. Temel biraz bozulmuş ve cevap vermiş.
- Donenin a?ına koyayım.
Temel ile İdris yabancılara ozenip eş değiştirerek seks yapmaya karar verirler. O gecenin sabahında Temel uyanır, yatağında doğrulur, Bir keyif sigarası yakar ve yan tarafına donerek;
- ''Ula İdris şimdi bizim karılar ne yapıyordur acaba''... der...
arkadaslar yorum yaparsanız sevinirim verilenler varsa k baqmayın hepsini inceleyemedim...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- cok komik fıkralar (+18)