Haydar Dumen'e boyle soru gelmedi!

Turkiye'nin cinsellik konusundaki araştırmalarıyla onde gelen isimlerinden Psikiyatr Dr. Haydar Dumen, dort yıldan bu yana Posta gazetesindeki koşesinde okurların sorularını yanıtlıyor. Dr. Dumen'e gelen son dort yılın en ilginc sorusu ise Kutahya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yatan Mustafa Yaşar'dan geldi.

Muhabbet kuşları guzel sesleri nedeniyle Turkiye'de pek cok evde besleniyor.

Mustafa Yaşar'ın sorusu şoyle:

Haydar Bey, ben cezaevinden yazıyorum bu mektubu. Bizim iki muhabbet kuşumuz var. Bunlara hicbir masraftan kacınmadığımız halde on sevişmeyi yapıyorlar ama ilişkiye girmiyorlar. Dişi erkekten 2-3 ay kadar dolgun. Dişi her turlu cilveyi yaptığı halde erkekte bir yaklaşım goremiyoruz. Tecrubenize dayanarak bizi bilgilendirirseniz cok memnun kalırız. Saygılarımızla. ..

Dr. Haydar Dumen'in bu soruya verdiği yanıt ise şoyle:

Değerli okurum, bence kuşlar sizlerden utanıyor! Onca insanın arasında bu işi yapmak kolay mı? Etraf rontgenci dolu ve siz sevişeceksiniz? Yapabilir miydiniz? Zor! Bu arada siz de kuşların halinden biraz anlayın be evladım. On sevişmeye başladıklarında cevrelerinden cekilin de işlerini gorsunler. Hepsi bir yana, ben insan doktoruyum. Kuştan da muhabbetten de cok iyi anlarım ama muhabbet kuşundan değil!