"2 tane zayıfım olan oğrenciye "peki takdir teşekkur var mı?" diye soran amca belli ki senin okul hayatın da pek parlak değilmş
Şu hayatta dizilerde uykudan uyanıp sacı hic bozulmayan kişilere cok imreniyorum.Biliyorum Yanlızda Deği
I m 28 years old.Eminim bunu "Ay em yirmi sekiz yirz olt" diye okudunuz inkar etmeyin
Oğrencilerin %60'ı tαtili seviyormuş. Bence geri kαlαn %40'ı soruyu αnlαmαmıştır.
İstanbul'u dinliyorum gozlerim kapalı. Sonucta goz ile duyulmuyor yani acık olmasına gerek yok. Haksızsam haksızsın de
Gittiğim doktor bana gunlerin sayılı dese hic uzulmem valla.Nede olsa sayılar sonsuz
Hakan Şukur şimdi milletvekili oldu yafutbola donse gercek kral olur.Adamın dokunulmazlığı var.Formasını cekmek 6 aydan başlar.
Nerdeyse her gece gokyuzunde olan nesneyi tamamen kaybolduğu sırada gormeye calışmamıza "ay tutulması" denir.Az manyak değiliz.
Nokia firmasının sahibi olsam HTC marka telefona karşı NTC cıkartırdım. Slogan da "HTC'ye değil NTC'ye bak" olurdu.
Guzel bir film izledikten hemen sonra Facebook'ta filmin sayfasını beğenenler kulubu.
Kimse e-okuda kii kadar cirkin facebookdaki profil fotoğrafı kadar guzel değildir.
Espiri yαpmαk icin gelen αrkαdαşım "Cemin selαmı vαr"dedi. "αleykumselαm"dedim.Kustu
Duğunlerde dans eden gelin ile damadın kikir kikir gulmelerine sebep olan konuşmalarını merak eden sadece ben değilim demi ?
Terminator kadın oLsa adı "dırdırator" olurdu kesin.Haklıyım dağılın.
En buyuk sanat; bir elle yağlı yağlı cips yerken klavye tuşlarını yağlamadan yazma sanatıdır. Biliyorum hepiniz sanatcısınız
Sacımı kestirdiğimde ''mala donmuşsun lan ehe ehe'' diyen arkadaşıma ''iyi o zaman başka tarafa doneyim'' dedim. felc gecirdi
Oy atarken gaza gelip sandığın muhrunu soktum ve 10'dan geriye saymaya başladım. Kucuk hissediyorum dedim buyuk dayak yedim
Kucukcen bedava cıkacak diye cipslere elle taciz edenler vardı biliyorum.
Cakmaktaki gaz seviyelerini dengeleme bir Turk hastalığı olarak kayıtlara gecmeli. Madem Turk'sun dengele gorsun.
Denize girecek olan oğluna "boğulursan gebertirim seni" diyen anneyi tebrik ediyorum.Yamansın
İngiliz olsaydık eski sevgilimizden "O" diye bahsederken "he/she" demek yerine "it" deme şakasını %93 yapardık gibime geliyor.
Mesαj αtαrken yαnlisliklα αrαdiginda hemen kαpαtmα tuşunα αbαnip pαnigin zirvesini yasiyorsan selαm ben de sizdenim
''Aşka susadım.'' diyen romantiğin ağzına bahce hortumu sokup suyu sonuna kadar actım.Hak etti bence
"Bu sefer cok farklı olacak.hep duzenli calışacağım" dediğim bir yılı daha geride bıraktık.Seneye artık.
Aldım sınav notlarımı astım duvara duvar ağladı ben ağladım .- Mustafa Ceceli Lisedeyken
Survivor başlayalı kac sene oldu. Hicbir dukkanın camında "Dokunulmazlık kolyesi geldi." yazmadı.Tedirginim
Forumda Aradım Bulamadım.
Devamı Aşağıda !
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Komik Sozler...