Oğretmen yerleri değiştirecem dedi. Herkes kalktı yerleşmeye başladı.
Cocuğun yerine başka birisi oturacaktı ama kısa boylu.
(Kız Oturmadan ve uhudan habersiz)
-Oğretmenim burdan tahta gorunmuyor???
-Cekil Bakıyım bide ben bakayım.
LAAAAP (Oğretmenin sıraya yapışma efekti.)
Hocayı ordan ayırmak icin okul gorevlisi baya uğraşmıştı. 2 ders boyunca ders işlenmedi ...
Tabi Arkadaşların halini artık siz duşunursunuz...Başka bir gun bisikletle okula gidiyorum yine ortaokul 1 donemlerinde bisikletle okula gidiyorum selede okul cantası icinde 6.sınıfa gore gayet ağır olan kitaplarla birlikte . Karşıma bi bisikletli cıktı. Cocuğa yol vericem diye kendimi sola attım o anda canta seleden fırlayıp yanımdaki adamın kucuk cocuğuna vurdu. Cocuk yere duşupte orda oyle kalınca gulmemek icin kendimi zor tutmuştum.
1)Afacan Ali heryeri yara bere icinde okula gitmiş oğretmeni ne oldu diye sormuş –Babam dovdu oğretmenim –Neden? –Gece herkes uyuduktan sonra babam ayse uyuyormusun diye sordu ses yok Ahmet uyuyormusun yine ses yok Ali uyuyormusun ben de hayır dedim dovdu demiş Oğretmende Ali yavrum bi daha sorarsa sen de cevap verme demişBuyuklerin herkes uyuduktan sonra işleri olur demiş
) O da tamam demiş fakat ertesi gun yine aynı şekilde okula gelmişOğretmen sormuş: –Ali ne oldu –Babam dovdu oğretmenim –Neden –Gece herkes uyuduktan sonra babam ayse uyuyormusun diye sordu ses yok Ahmet uyuyormusun yine ses yok Ali uyuyormusun ben de ses cıkarmadımFakat bir kac dakika sonra babam geliyorum aşkım dedi ondan sonra annem ben de geliyorum aşkım deyince ben de nereye gidiyorsunuz ben de geliyorum dedim demiş
2)Bobreklerinden rahatsızlanan hastayı acile kaldırırlar.Hemen yatışı yapılır ve ameliyatına karar verilir. Ameliyat sırasında bobreğin birini lavaboda temizlerken aşağı duşer.Eyvah! Ne yaptık! adamın bobreği kayboldu.Bu sırada hastane copluğunu karıştıran kopeğin bobreğinin alınmasına karar verilir.Alınan bobrek hastaya takılır.Hasta kısa surede taburcu olur. Doktor:" -Bir hafta sonra kontrole gel"der. Hasta: -Olur efendim. Bir hafta sonra hasta gelir. Doktor, -Bir şikayetin var mı? Hasta," -Bir şikayetim yok ,"der."Yalnız..." -Doktor"yalnız ne? -"Efendim, işerken ister istemez bir bacağımı kaldırıyorum "der. Doktor," Sen havlamadığına şukret aslanım."der ve mevzunun uzamasına engel olur.
3)Uluslararasi olcekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dunyanin cesitli ulkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ulkelere gore verilen yanitlar ise soyle olmus:
Isvecli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi cikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Turk : Benim kocam yapmaz!
4)Psikolog karşısındaki sinir hastası bir genci teste tabi tutmaktadır.Kağıt ustune bir dikortgen cizip :
-Bu size neyi hatırlatıyor? diye sorar.
Hasta :
-İcinde kadın bulunan bir yatağı, diye cevap verir.Arkasından psikolog kağıda buyukce bir kare cizer.Hasta, bu kez :
-İci kadın dolu bir oda, der
Derken, cok buyuk bir dikdortgen cizdiğinde, hasta bu sefer de
-Bu da ici kadın dolu bir ev, deyince, psikolog dayanamaz :
-Tamam beyefendi, der.Siz bir kadın budalasısınız.
Ama psikolog daha lafını bitirmeden, hasta bağırır :
-Ne, ben mi?Aslında sen kadın budalasısın be! Sabahtah beri bana terbiyesiz resimler ciziyorsun...
Verilen Olmuştur. Olduysa ozur dilerim. Yorumlarınızı bekliyorum (Rep atarsanız sevinirim.)