Kızlar merhaba
3 gun once 7+3 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Rutin kontroller sırasında oğrendik. Hicbir belirtim yoktu oğrenince şok olduk eşimle. Onceki haftada kalp atış sesini duymuştuk o koltuğa her oturuşumda yureğim ağzımdaydı. Korktuğum başıma mı geldi diye duşunuyorum. Doktor sebebinin ne olduğunu soylemenin guc olduğunu soyledi ve sonraki gun kurtaja aldı. O klinikten cıkışım arabada hungur hungur ağlayışım eşimin beni teselli ederken onunda hungur hungur ağladığını ilk defa gordum. O gece sabaha kadar uyumadık ve sabah 8.30 da hastaneye gidip kurtaj oldum. Narkozdan ağlayarak uyandım ve halen de ağlıyorum. Acısı gecmiyor. Bu sabah uzuntuden bayılmışım ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Bu cocuğu cok istiyoduk. 1 yıldır evliyiz ve eşimle 29 yaşındayız. Ben Allahtan cok istedim ve oldu sonra yok oldu. Şimdi her şeye kusum artık cocuk istiyor muyum onu bile bilmiyorum. Sanki bi daha hic olmayacak olsa da aynı şeyler olacak diye cok kotuyum. Psikolojim berbat. Guclu durmaya calışıyorum ama isyan etmemek de guc. Hayatımda cok hayal kırıklığı var bu da surpriz olmadı ama en cok yaralayan bu oldu. Ailem eşim cok destek oluyo ama her şey eskiye doner mi bu acı biter mi bilmiyorum. Allah kimseye yaşatmasın cok zor yaşayan varsa lutfen denetimlerinizi benimle paylaşın biraz da olsa umut olur.
Bebeğini kaybedenler
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bebeğini kaybedenler