Bu okuyacaginiz da The Sun gazetesinin meshur "Dear Deirdre" ((Turklerdeki Gonul Abla işte))kosesine gelen bir mektupmus. "Sevgili Deirdre Acilarin Teyzesi Dunyada Bir Numara" kosesine yazan damat adayi diyor ki:

Sevgili Deirdre,

Yaklasik bir senedir nisanliyim. Gelecek ay evlenecegim. Nisanlimin annesi yalnizca cok iyi ve anlayisli biri degil, cok da cekici bir kadindir.Dugunumuzle de o ilgileniyor ve davetli listesi tahminimizi arttigi icin, gecenlerde beni evlerine davet etti. Evlerine gittigimde listeye birlikte goz attik ve davetli sayisini azalttik. Daha sonra, mustakbel kayinvalidem gozlerimin ta icine bakarak bana bir ay icinde evli bir adam olacagimi ve bundan once benimle olmak istedigini soyledi. Daha sonra ayaga kalkti ve yatak odasina dogru giderken bana "Eger gitmek istiyorsan, cikis kapisinin yerini biliyorsun" dedi. Bes dakika oturdugum yerden kalkamadim ve sonunda bu durumla nasil basa cikabilecegime karar verdim. Dogrudan cikis kapisina yoneldim. Disarida , mustakbel kayinpederimi bekler gordum. Arabama yaslanmis, bana gulumsuyordu.
Elim ayagim dolandi. Mustakbel kayinpederim, benim gercekten iyi bir cocuk olup olmadigimi ve kizlarina sadik kalip kalamayacagimi anlamak istedikleri icin bir oyun oynadiklarini itiraf etti. saskin saskin elini sıktım ve o da, bu kucuk imtihani basariyla verdigim icin beni tebrik etti.

Sevgili Deirdre,

sence nisanlima, annesiyle babasinin bana oynadigi oyunu ve bunun, benim icin, ne kadar kucuk dusurucu bir hareket oldugunu soylemeli miyim?

Yoksa, bu olup biteni kendime saklamali ve arabaya, aslinda, p....vatif almaya kostugumu nisanlimdan gizlemeli miyim?