Delikanli sevgilisini aksam eve birakir.

Evin onunde masum bir fisiltidan sonra ateslenir.

Bir elini duvara dayiyarak: - "Beni bir opermisin"..

Kiz: - "Delimisin evin onunde annemler gorur" der..

Erkek: - "Ne olacak canim bu saatte kim gorecek, ne olur seni
cok seviyorum..."

Kiz: - "Ben de seni ama olmaz..."

Erkek cok atesli tabi devamli israr eder..

bir ara aniden merdivenlerin isigi yanar ve kizin kucuk kiz kardesi belirir.

Kucuk kiz:- "Babam diyor ki, opecekse opsun, gerekirse ben opecekmisim, o da olmazsa kendisi gelecekmis ama o hayvan oglu hayvana soyle elini diyafon dugmesinden ceksin

Ordek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mi
- yok
- ekmek var mi
- yok
- ekmek var mi
- yok
- ekmek var mi
- yok dedik ya
- ekmek var mi
- eger bir daha sorarsan seni duvara civilerim
- civi var mi
- yok
- ekmek var mi

Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya duştu... Adam: Vah vah desene cok feci olmuş... Temel: Yok yok oyle olmedi... tam yere duşecekken manavın tentesine carpıp tekrar yukseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli cakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın catısına... Adam: Demek catıya carpıp oldu. Temel: Yok ya! Catıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Carpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere cakıldı oyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı oldu? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl oldu bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"

Adam barda gordugu guzel bir bayanla konusmanin yollarini ariyordu.
Sonunda cesaretini toplayarak kiza yaklasti ve "biraz konusabilir miyiz, acaba?" dedi.
Kiz birden haykirdi: "Terbiyesiz! Ben senin bildigin kizlardan degilim!"
Adam utancindan yerin dibine girmisti. Herkes ona bakiyordu. Gitti ve masasina oturdu. Bir sure sonra kiz ona yaklasti. Gulumseyerek, "Az onceki olay icin ozur dilerim. Ben psikoloji ogrencisiyim ve utandirici durumlarda insanlarin nasil davrandiklarini inceliyordum." dedi.
Adam avaz avaz bagirarak cevap verdi:
"Ne? Gecesi 200 dolar mi? Deli misin sen cok pahali...

BEĞENEN SOOLESİN ABİ YA AYIP OLUYOOO