Sevişme Sonrası Futbolcu Demecleri! --------------------------------------------------------------------------------

ne duşunuyorsun hayatım?
- iyi bir karşılaşma oldu. golu erken bulmamız oyun planımızı değiştirdi. yalnız, bir bacak omuza pozisyonumuzun verilmediğini duşunuyorum. akşam tv’de seyredip goreceğiz.
-allah cezanı versin necmi. hem erken boşaldın*, hem de sevişmemizi benden habersiz kameraya cekmişsin.
- eeee..! şeyyy..! hık mık..! onumuzdeki maclara bakıyoruz.
- ne duşunuyorsun hayatım?
- temiz bir karşılaşma oldu. yalnız, ikinci yarıdaki pozisyonda hakemin g noktasını gostermemesi moralimizi bozdu. orada kesinlikle elle oynama vardı.
- okuz sevgilim benim, bir turlu oğrenemedin şu g noktasının yerini; her seferinde elinle arıyorsun.
- zorlu bir karşılaşma oldu. yalnız, 69. dakikadaki ikili mucadelede kafama dizle vuruldu. oyunun devam etmemesi gerekirdi.
- amma uzattın hulki. “yanlışlıkla vurdum” deyip ozur diledim ya..!
- kendi kaleme gol attığım icin cok uzgunum. taraftarlardan ozur diliyorum.
- ben sana demiştim “vibratoru karıştırmayalım; kazara bir şey olur” diye.
-berkecancım canım, hayatım, grup seks nasıldı memnun kaldın mı?
-**** hakem!!!!
-neydi bu hayatım allahaşkına?
-oyuna iyi başladık ve uzunca bir sure ustunluğu elimizde tuttuk. daha sonra kendi kalemizde gol gorduk ve o sinirle iyice oyun disiplininden uzaklaştık. ikinci yarıya hızlı başladık ve altlı ustlu ataklar geliştirdik akabinde de ben kale boş olmasına rağmen golu atamadım.
-senin icin milyarlık eşek diyolardı?
-evet ama gosteremedim işte eşekliğimi bu gun.
-son olarak soylemek istediklerin?
-onumuzdeki maclara bakıcaz.
ne duşunuyorsun hayatım?
- valla saha camurluydu istedimiz verimi alamadık, onumuzdeki maclara bakıcaz artık.
- ortada bir mac olduğu kanaatindeyim. ilk yarı sağlı sollu ataklarınla sen sahaya hakim gibi gozukmuş olsan da ikinci yarı ben derinlemesine uzun toplarla dengeyi yakaladım. ilk golu bulmuş olmam da bunun kanıtı sayılabilir. gerci sen cok gecikmeden durumu eşitledin. ne diyebilirim dostluk kazandı.
- fikrettin?
- ee evet semengul, ilk golu erken bulduk ve ustune yattik, zevksiz bir performans sergiledigim icin taraftardan ozur diliyorum. son haftalara girerken iyi oyuna degil, skora bakmak lazim.
- o degil de sondu bu gercekten fikrettin, allah belani versin ayrildim senden.
-taraftarin tepkisini anlayisla karsiliyorum ama gun sahip cikma gunudur semengul? semen? gul? uhuhu...
- golu bulamadık ama futbol adına guzel bir karşılaşma oldu...
- her erkeğin başına gelebilir birtanem, uzulme bu kadar...
- uhu...
- baslangicta pozisyon sikintisina girsekte, elle mudehaleden kazanilan en direk serbest vurusu g noktasina gonderdigim icin mutluyum... o golden sonra rakip takim dagaldigi icin arkali onlu ataklarla farkli bir galibiyet yakaladik, mutluyuz
- bende... ohsssss
- iyi bir mac oldu sevgilim, perdeleri kapatmayı unuttuğun icin galibiyeti seyircilere armağan ediyoruz.

REP VE YPRUMLARINIZI BEKLERİM..