ilahi hukumlerin kozmik boyutları
Sevgili melekler, Prof.Dr. Ahmet Maranki'nin Yaşam Enerjisi adlı kitabını belki duymuşsunuzdur. Kitabın beni en cok etkileyen bolumu ilahi hukumlerin enerji acısından değerlendirmiş olmasıydı. Bu bolumde 1993 yılında beri Yaratıcı tarafından gonderilmiş kitapların uzerinde yapılmış araştırmaların sonuclarından bahsediliyor.Bunların bir bolumunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
"Mesela Kuran'ın her harfinde 6 enerji boyutu-huddam- yani gorevli bir enerji boyutu goruntulenmiş, ayrıca her kelimenin hem harfleri hem de kelime olarakses dalgalarının uyumuyla ayrı enerji ozellikleri tesbit edilmiş, ayet sure olarak ele aldığımızda da birbiriyle kıyaslanamayacak olcu ve boyutlaradayine cok daha başka enerji boyutları ortaya cıkmıştır."
Demek ki Kuran-ı Kerim'in harfleri, kelimeleri, ayetleri ve sureleri bizim farkında olmadığımız bir enerjiyle sarmalanmış durumda. Bu bana şu ayeti hatırlattı: Kuran, mu'minlere şifa ve rahmet icin indirildi. Şifa ozelliğinin bu enerji boyutundan kaynaklandığını duşunuyorum.
"Allah'ın, bilinen 1001" bilinmeyen bir cok ismi var. Bu isimleri tekrar ederek farklı boyutlar yakalayıp enerji kalkanınızı guclendirebilirsiniz."
Allah'ı anmak yani zikretmek bizi ruhen ona yaklaştırırken demek ki enerji olarak da vucudumuzu ruhumuzu besliyor. Ruh ve beden sağlığının şifası zikir ve Kuran dersem ne dersiniz?
Namaz
"Yapılan olucumlerde namazlı ve namazsız goruntuler cok buyuk farklar ortaya koymaktadır. Namaz sonunda selam verildiğinde yani devre kapandığında insan enerji alanının parladığı hem olculerek hem de ekstrasenslerce gorulerek doğrulanmıştır.
Namaza durulduğunda anten hukmunde alıcı vazfesi goren bedenimizle, cevremizdeki "musbet enerjiler" cekilir toplanır ve beden ısınır. Bedendeki menfileri atmak icin de ruku ve secde hareketleri yapılarak enerji yonlendirilir alın, burun, el, diz ayakların sivri uclarından defalarca yere temas edilen secde haliyle bedendeki "menfi enerjiler" topraklanarak atılabilir."
Yani namaz hem bizim ibadetimiz, kulluk vazifemiz, hem de ruhen ve bedenen şifalanmamız icin en guzel meditasyon. Bizi arındıran ve besleyen kutsal bir eylem. Dua da elbette ki bu eşsiz meditasyonun onemli bir parcasıdır.
Devam edeceğim...
İlahi Hukumlerin Kozmik Boyutları
Sağlık0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- İlahi Hukumlerin Kozmik Boyutları