Merhaba arkadaşlar
Benim adetim 14 _19 ağustos arası regl oldum. 15 inde klomen başladım. Ilac bitiminden 2 defa doktora gittim biri kendi doktoruma . Diğeri yonlendirdiği doktora.
İlk yumurta 7 mm di , sonra yonlendirdiği doktora yumurta goremedim catlamistir dedi .bunun uzerine doktoruma tekrar gittim tatmin olmadım bu yonlendirilen doktordan. Doktorum da yumurtan catlamış bak bu goruntu buzuşmuş hali , catladigini gosteriyor dedi. İğneye de gerek kalmadı 15 eylulde bir test yap gebelik icin dedi.
Gel gelelim sormak istediğim konuya. Ben klomen bittiğinden beri ovulasyon testi yapıyordum hep silik cıkıyordu. Ancak ayın 1 i ile 4 u arasında hep pik cıktı. Dun doktordan geldim yaptım saatlere uygun şekilde ve silik cıktı ve ben bunu doktorumun dediği gibi catladigina yordum.
Ancak bugun tekrar test yapayım dedim cizgi koyulasmisti
Son 2 testi size gormeniz icin ekliyorum bi anlam veremedim neden boyle oldu sizce ve iki tane vitamin kullanıyorum onlardan dolayı olmus olabilir mi , test mi bozuk yoksa tekrar mi yumurtluyorum gercekten kafam cok karisik yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca bu durumu doktoruma mail de attım bakalım
Kafam cok karisti :((
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kafam cok karisti :((