Arkadaşlar gec dollenme oluşmuştu son adet tarihim 20 temmuz.Ben ağustosun 23de idrar testi ile hamile olduğumu oğrendim 24une tekrar yaptım iki cizgi vardı ve biri silikti pembemsi.29agustosta kan tahlili yaptirdim40.2 cıktı hamileydim.yukselmesini bekledim.daha sonra 1 Eylul'de tekrar verdim 157 cıktı.Hastahaneye gittim kese gorunmedi kucuk olabilir dedi 5eylulde tekrar verdim 261.4 cıktı doktorum cuma gel dedi betalarrin biraz yavaş olduğunu soyledi. bugun 9eylul gittim yine gorunmedi hicbirsey yoktu.tekrar kan verelim yukselmesine bakalım eğer 1000i gecerse ve kese gorunmese kurtaj ve iğne yapalım dedi .cok şaşkınım ben zaten kese gorunmedi boş gebelik yok tuplerdede yok hicbirsey neyi alacaksın neyi kurtaj edeceksin.kafam cok karisti.Cok uzgunum moralim cok bozuk,kurtaj olmazsan bir bucuk ay sure kadar duşmesi surer dedi.Bende doktora dedim ki hocam ihtimaller yokmu gec dollenmeydi zaten cumadan pazartesiye kısa bir sure biraz daha bekleyelim mi diyorsum doktor bana ne desin sen şimdi pazarlık yapmayı bırak once kan sonucu cıksın sonra pazarlık yaparsın dedibana destek olması gerekirken endisemi anlaması gerekirken cok uzgunum.Kusura bakmayın cok uzun oldu helal edin....
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.