Merhaba arkadaşlar
Yarin reglimin 2. Gunu olacak ve ben sabah akşam kullanmak uzere klomen başlayacağım. Klomen son hapi aldıktan 1 hafta sonra da ovulasyon testi yapmaya başlayacağım
Bana daha once bu şekilde bir tedavi uygulanmıştı ama ilac bitiminden 10 gun sonra yumurta 23 olmustu ve catlatma iğnesi yapılmıştı.
Ben şimdi klomen kullanmaya başlayacağım ama ovulasyon testleri ile takip etmeye calışacağım ve catlatma iğnesi vurdurmayacagim test ile takip edeceğim icin oradan anlarım diye duşunuyorum
Sormak istediğim sorular ise anlattiklarima bağlı olarak , catlatma iğnesi vurulması şart mı bu ilacı kullandıktan sonra ? Neden doktora gitmiyorsunuz diyince birincisi gercekten durumum yok maddiyat yonunden. İkinci olarak da yumurta takibi icin gittiğimde cok stresli ve gergin oluyorum gun veriyorlar bize şu gun ilişki olsun diye eşime soyleyince o daha stres oluyor cok zor oluyor ve biz bu durumdan cok sorun yaşadık
O yuzden diyorum iğneye.gerek kalmadan ovulasyon testi ile catlama durumuna baksam sizce uygun olur mu benim gibi duşunen yada yapan oldu mu
Şimdiden cok teşekkur ederim
Klomen sonrasi catlatma ignesi ?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Klomen sonrasi catlatma ignesi ?