Arkadaşlar merhaba. Acıkcası başlığı ne koymalıyım diye duşundum fakat sanırım en acıklayıcı ve derdimi anlatabileceğim başlık bu oldu.

Elimde iPad 2 var. Evet eski bir cihaz bunun farkındayım. Fakat elimde kalmasından veya cope atmamdansa bir işe yaramasını şu an tercih ediyorum cunku gercekten hicbir işe yaramıyor artık.

Yeni cıkan App'ler bu cihazın son desteklediği iOS surumunu desteklemediği icin kullanamıyorum. Jailbreak yapsam dahi o App'in uyumlu iOS surumunu bulana kadar canım cıkıyor. İcindeki iOS yazılımını tamamen silip Windows XP falan yuklemek istiyorum şu an o derece hicbir işime yaramıyor.

Son surum IOS'u desteklemeyen cihazlar icin kurmamın bir yolu var mı? (Evet belki bastığım şey 20 saniye sonra acılacak kadar kasacak ama hicbir şey yapamıyor olmamdan iyi şu an)

İcindeki işletim sistemini kaldırıp daha işlevsel bir işletim sistemi kurabilir miyim?

Cope atmaktan 1 adım gerideyim acıkcası. Belki cihaz cop olmadan kullanılabilir olmasının bir yolu vardır ve bilenler yardımcı olur belki diye konu acmak istedim. Teşekkurler şimdiden.