Bir de dedim ki forumumuzun şirketlerde olduğu gibi telefon yardım hattı olan muşteri hizmetleri olsa nasıl olur 
Kullanılan Kısaltmalar:
F.U.H = Forumtr Uye Hizmetleri
User = User
Hayal urunu diyaloglar:
F.U.H: Forumtr Uye Hizmetlerine Hoşgeldiniz.Ben Ercument.Nasıl yardımcı olabilirim efendim ?
User: Meraaba abi ben Kucuk Emrah
F.U.H: Emrah koş *****....
User: Sen de mi abi yaaaa...!!!
F.U.H: ehuehuehu şaka şaka emrahcım.
User: Ben de foruma uye olmak istiyorum abi.Ben hayatımda hic bir foruma uye olamadım biliyomusun
F.U.H: Tamam Emrahcım sen uzulme biz seni forumumuza alırız.
User: Allah razı olsun abi.Forumtr ne guzel sıcacık.Hem burada guzel abiler ablalar kardeşler var.
F.U.H: Emrah,canım vip uye olmak ister misin ?
User: Ama benim hic param yok ki abi.Ekmek bile alacak param yok.Hatta 4 gundur hicbirşey yemedim.
F.U.H: Sana para soran mı oldu Emrahcım.Biz anlaşırız.
User: Nasıl anlaşacağız abi ?
F.U.H: Anan var ya Emrahcım ehuehuehuehu
User: Herkes vurdu sen de vur abiiii , boynuuu bukukler boynuuuu bukukler......
F.U.H: Forumtr Uye Hizmetlerine Hoşgeldiniz.Ben Aslı.Nasıl yardımcı olabilirim efendim ?
User: Forumtr mi !? Ulen bayılıyom bu şifreli konuşmalarınıza ehuehuehu.Canım Asuman ablan yok mu ?
F.U.H: Pardon beyefendi yanlış aradınız sanırım !
User: Ya kızım benim ben Tayyar abin.Yeni mallar gonderecem Asuman ablana soyle.
F.U.H: Siz nereyi aradınız beyefendi!?
User: Falloş Asumanın yeri değil mi orası ?
F.U.H: Hayır beyefendi burası Forumtr Uye Hizmetleri.
User: Sorun değil canım , siz de ilgileniyorsanız size de gonderelim 2-3 tane iyi iş yapanlarından.Aloooo kapatmış lan bu karı!
F.U.H: Forumtr Uye Hizmetlerine Hoşgeldiniz.Ben Aslı.Nasıl yardımcı olabilirim efendim ?
User: Hoşbulduk canım msn var mı senin ?
F.U.H: Sadece forumtr ile ilgili sorunlarınızla ilgilenebiliyoruz efendim.Yardımcı olmamı istediğiniz başka bir sorununuz var mı?
User: Erkek arkadaşın var mı peki ?
F.U.H: Bu konuda size yardımcı olabilmesi icin sizi banned hizmetlerine bağlıyorum Lutfen hatta kalınız.
F.U.H: Forumtr Uye Hizmetlerine Hoşgeldiniz.Ben Ercument.Nasıl yardımcı olabilirim efendim ?
User: Meraba ben sizin vip uyelik hizmetiniz icin aramıştım.
F.U.H: Evet efendim buyrun.
User: Şimdi hacı ben uyeliğimi vip yapsam , tekrar eski normal uyeliğime donmek istediğimde winvip mi kullanmam gerekir ehuehuehuehu
F.U.H: Forumtr Uye Hizmetlerine Hoşgeldiniz.Ben Banu.Nasıl yardımcı olabilirim efendim ?
User: Alooo sesim iyi geliyor mu ?
F.U.H: Evet sesiniz gayet iyi geliyor.
User: Haa iyi, sizin de sesiniz iyi geliyor.Yeni tel aldım da kulaklıkla mikrofonu deniyordum onun icin aradım.Biraz pahalı ama idare edcez artık.ee işler nasıl abla ? aloooo tuh kapatmış !
F.U.H: Forumtr Uye Hizmetlerine Hoşgeldiniz.Ben Banu.Nasıl yardımcı olabilirim efendim ?
User: Alooo lan iki saattir caldırıyom kontorum yok insan arar vijdansız !
F.U.H: Beyefendi burası Forumtr uye Hizmetleri ve sadece forumtr ile ilgili sorunlarınıza yardımcı olabiliyoruz.
User: ya bırak ablacım ya sadece bıdı bıdı.Neyse bak arkadaştan arıyom, ben şimdi kapatıyom hadi sen ara beni bu numaradan!
F.U.H: Beyefendi... kapatmış! cattık ya!
F.U.H: Forumtr Uye Hizmetlerinden ben admininiz ick buyrun
User: ııyyyğğğ ehehe meraba abi cok supersiniz demek icin aramıştım ehehe
F.U.H: Aferim hep boyle olun !
(Alttaki diyalog "Kadının Sesi" başlıklı yazımı okuyanlar icin
)F.U.H: Forumtr Uye Hizmetlerine Hoşgeldiniz.Ben Tuğce.Nasıl yardımcı olabilirim efendim ?
User: Meraaba ben Şekibe. Ben şey icin ara.....
F.U.H: Uzgunum Şekibe hanım İğrenc Şeyler bolumune moderator aramıyoruz ehuehuehu
Tamamen kendi yazılarımdır. Beğenilirse aklıma geldikce yazarım.
Ayrıca Lutfen Bu Yazıyı Başka Bir Yerde Yayınlarsanız Emeğe Saygı Gosterip Forumtr diye Gecen Yerleri Değiştirmeyiniz