Kadının sesi ve turevi olan bircok program var. Bu programlarda kayıp arayanlar , eşiyle barışmak isteyenler , evlenmek isteyenler vardır.Topluma yararlı işler yapılıyor gibi gorunse de iş amacını aşmıştır. Programı sunan kişi adeta hakim edasıyla insanları yargılar olmuştur. Sunucu coğu zaman daha konuyu bile tam bilmeden birini infaz eder. Bunu goren seyirciler de suclu gosterilen o kişiye Erol Taş muamelesi yapar
Neyse işte biraz bakınayım dedim ve gordum ki program tam komedi
Ben de birşeyler yazayım dedim bu konuda. Hayal urunu diyaloglar :
Sunucu: Mustafa amca 89 yaşında 5 kez evlenmiş.Şuanda dul ve evlenmek istiyor.Buyrun Mustafa amca sizi dinliyoruz.
Mustafa Amca: Valla iyi bir karı buluruz diye geldik işte yavrım
Sunucu: Bu arada telefon hattımızda Mustafa amca icin arayan bir izleyicimiz varmış.Buyrun efendim sizi tanıyalım
İzleyici: İsmim Tayyar bacım. Mustafa amcanın karı aradığını duyduk aradık. Mustafa amca sen nasıl bir şey aramıştın. Sarışın , esmer , rus sen soyle biz gondeririz.Olmazsa mekanımız Laleli gel sec beğen.
Sunucu: Kees kees !!, Reklam giriyoruz!
Sunucu: Neriman hanım 37 yaşında ve eşinin kendisini aldattığını iddia ediyor. Evet Neriman hanım ne diyeceksiniz bu konuda ?
Neriman Hanım: Benim herufu beni aldatırken ahırda suc ustu yakaladım bacım.
Sunucu: Ahırda mı !? Yapacak başka yer mi yoktu ?
Neriman Hanım: ee bizim eşşek ahırda kali
Sunucu: Keestik !
Sunucu: Osman bey 57 yaşında. 5 yıldır kayıp olan Recai adındaki oğlunu arıyor.Buyrun efendim sizi dinliyoruz.
Osman Bey: Evet hanfendu.5 yıldır perişan oldık.Ağlamaktan gozlerimden ameliyat oldım.7 numara gozluk kullanıyorum.
Sunucu: Size bir surprizimiz var Osman bey. Oğlunuzu bulduk ve şuan telefon hattında.Buyrun konuşun.
Osman bey: Aloooo oğlım canım oğlım
Recai: Alooo, naaber babişko , ayool gozluk yaapmışııız
Osman Bey: honk! Yok benim cocuğum falan hatta kısırım ben!
Sunucu: Şekibe 31 yaşında.Evde kalmış.Kimse onunla evlenmiyor.Cok cirkin,zengin olsa hadi neyse diyecez, Allah belanı versin senin şekibe , seninle evlenmek isteyen kerizi biz nerden bulucaz şekiibeee !
Yonetmen: Kestiiiik !
Sunucu: Efendim Reklamlardan once sizlere Şekibeden bahsetmiştim.Hayırsever bir izleyicimiz Şekibeyi eli ayağı duzgun hale getirmek icin aman pardon yani estetik yaptırmak icin tum masrafları karşılamak istiyor.Bu hayırsever izleyicimiz şuan telefon hattımızda.Evet efendim buyrun sizi tanıyalım.
İzleyici: Merhabalar ismim Yakup.Şekibenin tum masraflarını karşılamak istiyoruz.Yalnız bunun karşılığında bir isteğimiz var. Bizim bir mizah dergimiz var.Dergide karikatur olarak bu şekibenin tiplemesini yapmak istiyoruz , bundan daha komik bir tip bulamayız cunku ehuehuehuehu
Sunucu: Keestik !
Sunucu: Ercument bey 46 yaşında. Eşine hergun dayak attığı icin eşi onu terketmiş.Evet sizi dinliyoruz.
Ercument Bey: Hayır hanımefendi ben şey....
Sunucu: Suuus! Goruyorsunuz değil mi sayın seyirciler , nasıl da inkar ediyor.Erkeklerin egemen olduğu bu dunyada kadınlar hep işkence goruyor.Evet başka ne diyeceksiniz ?
Ercument Bey: Hanımefendi ben oğlumu...
Sunucu: Neeee oğlunu da mı dovuyorsun !? Evet sayın seyirciler bir de utanmadan eşiyle barışmak icin bize muracaat edip studyoya gelmiş.
Ercument bey: Manyak mısınız siz ya !? Ne barışması !? Ben kayıp olan oğlum icin gelmiştim !
Sunucu: honk! Şeeyy bi reklam girsek !
Tamamen kendi yazılarımdır. Beğenilirse aklıma geldikce yazarım.
Ayrıca Lutfen Yazılarımı Başka Bir Yerde Yayınlarsanız Emeğe Saygı Gosterip Altına Alıntıdır Diye Bir Not Duşun!