________
SihirBaz
- Karıcığım biliyormusun ben sihirbazım
- Yok ya nasıl yani!
- Tuvaletin kapısını acınca ışığı kendiliğinden yanıyo
- Allah belanı versin yinemi buzdolabına işedin.
_________
Aksi Kadın
Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen saga cekmiş ve polis gelmiş: "Buyrun memur bey?"

"Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz"
"Yok efendim sadece bip yaptı, ben de sarji mi bitiyor diye baktım" Karısı lafa atlamış:
"Aaa yapma hayatım.. yarım saattir ortagınla iş goruşmesi yapıyodun telefonda"
Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş:
"Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???"
"Memur bey takmıştım ama sizin geldiginizi gorunce durduktan sonra cozdum"
Karısı yine atlamış: "Aman şekerim sen de o kemeri hayatında bi kere taktın mı acaba...."
Adam kadına bi tane patlatmamak icin kendini zor tutarken;polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee... -"Beyefendi bakar mısınız sag sinyaliniz de kırık"
"Aaaa.. kırık mı?? Sabah yola cıkarken kontrol ettim kırık diildi...yolda oldu galiba, hic de farketmedik" Karısı cenesini tutamamis yine:
"Amma da attın kocacıım, sana 3 haftadır soyluyorum artık şu kırık sinyalin icabına baktır diye....."
Adam en sonunda dayanamamış bagırmış:
"BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN CAKICAM ŞİMDİ SURATININ ORTASINA!!"
Polis kadına sormuş: "Hanımefendi eşiniz size hep boyle mi davranır?"
Kadın cevap vermiş:
"Yok canım....sadece alkollu oldugu zaman"
>> komiser sarhosa soyle bir bakar,-sen once kendine bir ceki duzen ver bakiyim su haline
bak..devletin komiseri onunde boyle fermuari acik durmaya
utanmiyormusun?
sarhos pantolonunun onunde acık fermuara bakar, bakar ve soyle
der:>
-Aha, kariyi da calmislar...

10 dakika sonra kucuk Ahmet el kaldirdi.Ogretmen yanina geldi.Resim kagidinin uzerinde bir sinek duruyordu. cocugun bu sinekten sikayetci oldugunu zanneden Ogretmen eliyle sinegi kovaladi ama hayvan hic hareket etmedi. Biraz daha dikkatli bakinca da sinegin gercek olmadigini farketti. bu bir sinek resmiydi.ogretmen saskinlikla sordu: -Sen mi yaptin oglum bu resmi?

- Evet ogretmenim.
- Peki bir de at resmi yap bakayim.

Kucuk Ahmet oyle bir at resmi cizdi ki,at, sanki kagittan firlayip cikacak.O kadar canli. Sasiran ogretmen:
- Yavrum beni hemen babana gotur. Sen muthis bir yeteneksin.Burada harcanmaman gerekir.Derhal guzel sanatlara transfer olman lazim.Babanla konusmaliyim, dedi.
Son dersten sonra Ahmetle beraber yola koyuldular.Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler.Icerde, yatakta, dizlerini karnina cekmis, uzerinde yorgani bir adam yatiyordu. ogretmen konusmaya basladi:
- Gecmis olsun fendim.
- Tesekkurler.
- Ben oglunuzun...
- Allah kahretsin oglumu.
- Aman boyle soylemeyin,yaptigi resimler...
- Onun yaptigi resimler yerin dibine batsin.
- Ama beyefendi boyle yetenekli bir cocugun...
- Yetenegine baslatmayin simdi.
- Peki ne oldu,nicin boyle kizginsiniz oglunuza?
- Neden olacak, dun gece eve biraz cakirkeyif geldim.Bu essoglu sobanin uzerine ciplak kadin resmi cizmiş....
Konuyu araştırmak icin İstanbul'a gelirler.Bir meyhane secerek iceri girerler.Acemice etrafa bakındıktan sonra bir masaya oturarak yan masadakilerin soylediklerinin aynısını sipariş edip başlarlar mezeler eşliğinde icmeye.İlk kadehler bittikten sonra Hans Karl'a sorar;
-Ne hissediyorsun?...
-Daha birşey anlamadım. Devam edelim.
İkinci kadehten sonra Karl Hans'a;
-Nasıl gidiyor. Değişiklik var mı?
-Hic bir şey yok. Devam edelim.
Mezeler eşliğinde bir iki kadeh daha icildikten sonra Hans tekrar sorar;
-Ne hissediyorsun?
Karl ağırlaşan goz kapaklarını ağır ağır acarak;
-Sittir et şimdi ne hissettiğimi Hans ne olacak bu Almanya'nın hali....