Merhbalar
Yakın bi arkadaşımın nişanı var. Cocukluk arkadaşımdı ancak yılda bir kere falan gorusebiliyoruz. Onun dışında arada bir telefonda konuşuruz. Kendisini hala cok severim ama 7 8 yıl once başka bir sehre taşındılar. Mesafeler artınca da bizim aramızda biraz acıldı diyebilirim. Ama goruştuğumuzde hala cok iyi vakit geciririz su an tanıdığım arkadaşlarımın arasında en iyisi diyebilirim.
Bana gelecek olursak yeni mezun oldum. Su anda issizim. Yakın bi zamanda goruştuğum bir sirketten kabul alacağım gibi gorunuyor ama kesin değil tabiki. Ailemle yaşıyorum. Birikmiş ufak bi param var ( bi kac bin kadar). Alışveriş yaptığımda ya da arkadaslarla cıktığımda bu paradan harcıyorum ailemden para almamak icin. Ise girene kadar beni idare etmesini umuyorum. Aldığım hediyeyi de bu paradan alacağım.
Simdi durum bu ve ben daha once hic boyle bi olayda bulunmamıştım. Bi yanda cok deger verdiğim bi arkadaşım var ama maddi olarak ben cok iyi durumda degilim. Hediye olarak ne almam uygun olur? Ceyrek, gram altın ya da bi ev hediyesi gibi bir şey mi? Fikirlerinize cok ihtiyacım var.
Bu arada nişan icin yaşadığı sehre gidecegim ve bi kac gun orada kalacağım.