Uzun olacak ve coğunuz da kızacaksınız ama yine de icimi dokmek istiyorum..
Cok sevdiğim, evlilik duşunduğum ilişkiden aldatılarak , kufur yiyerek, ozguvenim yerle bir edilerek cıktım yakın bir zaman once. Evet okudum universite mezunuyum kendi ayaklarım ustunde duran bir kadınım, evet ilerde belki de cok guzel bir hayat beni bekliyor ama bu yaşadıklarımı atlatacak gucu kendimde bulamıyorum...
Değmeyen bir adama yıllarımı verdim gururumu yerlere serdim resmen paspas etmişim kendimi de suan kendime cok kızıyorum...Hayat onsuz gecmez sanıyordum. Ablam bu konuda cok kızdı bana. Adam seni aldattı, telefonda seni ağlatıyor, kufur ediyor, sen universite mezunusun o ilkokul, sen calışıyorsun o da calışmıyor o evde oturup senin paranı yer gibi soylemlerle gozumu acmaya calışmıştı ama bir turlu ayrılamadım..
Onu zamanında Facebook uzeri işlettim cunku surekli facede acıktı ve bu durum beni rahatsız ediyordu.. Ki biz de facede tanısmıstık. 2 saatlik mesafe vardı aramızda.. Onu işletenin ben olduğumu anladı ve ayrıldı kufur hakaret ederek hem de.. Sonra barıştık ama kufur hakareti devam etti. Surekli engellemeler, kufurler Sonra geri acmalar gunlerce beni surundurmeler. Neden gec yazıyorsun dediğimde kufru basmalar.. Sonra bi gun yine beni engelledi faceden. Barıştık daha Sonra ama engelimi acmıyor sebep olarak da sayfasındaki kızları sormammıs.. Ama bu yeterli bi cevap gelmedi araştırdım ve beni 18 yasında liseli bi kızla aldattığını oğrendim.. Kıza yaZdım benim eski sevgilim de “ sen beni cok sıkıyordun, beni işlettin cok buyuk boşluktaydım ondan yaptım “ dedi ben de onsuz hayatım olsun istemedim ve affettim İnanmak istedim. Bu olay beş sene once oldu.Bu olaydan bi sene Sonra ailesi ile tanıstırdı. Ailesi gel evlendirelim isteyelim seni demisti fakat ailem istemiyordu issiz olduğu icin. Sonra da gel kacıralım dediler ama boyle bisey mumkun değildi ve sacmaladılar. Bu olaylar olurken beni aldattığı kızı da takip ediyordum. Cunku kız benim onla olduğumu bile bile eski sevgilimin paylaştığı şarkıları paylaşıyor, onun gittiği ile kadar gidip onun bi sure calıştığı yere gidip gezdiği yerleri etiket yapıyordu. Ustune de eski sevgilime Mesajlar atıp gel buluşalım diyordu. Bu kız da oğretmenlik okuyor. 23 yasında ben sorduğumda bu kıza ben cahilim yaptım bi takım hatalar diyor ama daha bi ay once yaptı bunları.. Biz eski sevgilimle bi ay ayrı kaldık kustuk. Bu kız ulaşmış eski sevgilime ve konusmuslar. Bende de takıntı olmus demistim kızı takip ediyordum. Bir baktım youtubede eski sevgilimin videosunu begenmis. Eski sevgilime de sordum afalladı falan ama kızla konustum, kız da bana umitlendim dedi. Halbuki bizim birlikte olduğumuzu biliyordu. O se...siz eski sevgilim de onla konuşurken bi yandan da bana yazıp benle tartışıyordu. Tabi ben bunları oğrendim. Her ikisini de Allah ’a havale ettim. Bu kızı hala aklımdan atamıyorum, takıntı haline getirdim. Cunku eski sevgilim o buluşmak isteyince demediğini bırakmamıştı benimle olduğunu solyemesine rağmen ona mesaj Atmaya devam ediyordu. O kızdan icten ice nefret ediyorum. Her ikisinin de Allah ’ından bulmasını istiyorum.
Bu iliski (iliski denebilirse) beni cok yıprattı. Biliyorum psikolojik destek almam gerekiyor. Sosyal medyaya girince surekli kızın hesabındayım. Bana istemiyorum ki onu deyip surekli onun pesinde dolanmıştı. İnsanlara olan guvenim yerle bir.. Ozguvenimi de yerle bir etti eski sevgilim. Benden borc istediğinde borc bile verdim. Ama iki sene boyunca Odemedi. En son istedim borcumu. Ben bu olayları oğrenince sana harcadığım paraları yolla bana dedi sen de kendi paranı istemiştin demisti. Ben de sırf iğrendiğimden 500 tl gonderdim iğrendim resmen.. Karışık yazmıs olabilirim. Bu takıntıdan nasıl kurtulucam. Surekli kalbimde bir ağırlık var. Kız bana ailemle tanıştıracam demisti en son sonra da istemiyorum onu deyip benim icin konu kapandı dedi ama hep bu şekilde olduğu icin ondan nefret ettim. Benim hayatımda o kişinin artık yeri yok ama bu kızla da olsun istemiyorum artık bu hastalıklı duşuncelerden kurtulmak istiyorum. Bu iki insanın soyledikleri Sonrasında soylediklerine ters olan davranışları geliyor surekli aklıma zamanla kurtulur muyum bu duşuncelerden. Kalbimde surekli bi ağırlık var.