Zor zamanlardan geciyorum, annem nişan atmak istediğimde izin vermemişti baskı yapmışlardı ustelik daha 19 yaşındaydım o zaman.. Gecmiş gecmişte kaldı ama bir yıllık evliyim dayanamadım en son sorumsuz hallerine kavgalarımıza birde sevgi olmayınca hic tahammul edemedim cıktm geldim baba evine şimdi zorla yine gonderiyorlar kesinlikle boşanmak gibi bir seceneğim yokmuş...
Ben eve geri doneceğim ama herşeyin bedelini ben odemekten yoruldum gidip universite sınavlarına calışacağım madem bu yaşta baba evinde değilde başka yerdeyim, babamın evi gibi goreceğim orayı. Gece gunduz ders calışıp yemeğinide yapıp akşam onune koyacağım ne kv ne gorumce ne koca hic biriyle uğraşmak istemiyorum kendi kendime kendi dunyamı kuracağım benden artık kimse bşy beklemesin. Kim Ne yaparsa ne derse desin hic birini umursamayıp sadece ders calışacağım.
Cocuk cocuk diye herkes baskı yapıyor. Gidip spiral taktırcam kimsenin haberide olmadan.
Madem ben zorla surdurmek zorundayım bu evliliği artık herşeyi ben duşunmekten yoruldum bşylerin bedelini ben değil onlar yaşasın.
Belki yanlış duşunuyorum ama gercekten anlaşılmamaktan bşylere zorunlu kılınmaktan surekli insanların benden beklentiye girmesinden yoruldum. Hic bşy duşunmek istemiyorum tek duşuncem maddi birikim ve sınav. Ruh halim berbat durumda.
Ne yaptımı bile bilmiyorum, bu surecte psikolojik destek almayıda duşunuyorum.
Sadece icimi dokmek istedim