Arkadaşlar selamlar hepinize, nasıl anlatsam bilemediğim sorunlarım var. sanki ic sıkıntısı gibi, sanki depresyon gibi, sanki hastalıklarım ilerlemiş gibi.
İcimden pek bir şey yapmak gelmiyor. İşten de istifa ettiğim icin bu aralar evdeyim, onun depresyonu mu onu da anlamadım. Tatilden donduk, eşimin ailesi vardı, yeğeni falan ona baktım sayılır bir hafta onlar gitti daha da coktum sanki. Cocuk yapasım geliyor, sonra diyorum ki allahın delisi daha kendini koltuktan kaldıramıyorsun ne cocuğu. Yani toparlayamıyorum da sorunlarımı şimdi konuyu acarken. Hipotiroitten mi vitaminim mineralim mi duşuk diye gittim doktora, tahlil verdim daha da cıkmadı sonuc. Sağlık probleminden dolayı boyleysem daha sonra duzeltme yaparım onu gecelim oneri verirken.
İstediğim şeyleri yapamıyorum, yetersizlikten değil de efor sarfetmiyorum bunlar icin, kendimi zorlasam bile amaaan modundayım 15 gundur.
Her sabah evi bir derleyeyim toplayayım, evimde pilates yapayım, guzel sağlıklı yemekler pişireyim, kedilerimle ilgileneyim istiyorum, istiyorum da takaatim yok. Evde zaten sokaktan eşimin bulup getirdiği başka bir yavru var. Onun tedavisini yaptım, şimdi yavru eğitimine başladım sabrımı zorluyor azıcık, benimkiler bir afra tafra icinde. Evde kızgın kedi sesleri duyuyorum karşılaşmalarda. Dun bahceye hasta bir kedi girmiş, siyah, 1 yaşında yok, sumuklu, oksuruyor vs neyse işte onu yakalamam lazım ki tedavisini yapayım. yakalayamadım, benimkiler evdeki bebeği doverken bunun etrafında dolaşıyorlar. hasta olacaklar diye korkuyorum. kediyi bahceden kovamadım da vicdanım el vermedi, oturdum ağladım ne ev işini ne mesleğini yapabiliyorsun diye. bugun ufak yavru oksurmeye başladı, obur hasta kedi cekmiş gitmiş ortada yok, onu arıyorum bir yandan.
Evin hali zaten darmaduman. Yemek yapmıyorum, supurgeyi perşembe gunu acmıştım, katlanacak camaşırlar dolapların icinde bekliyor. Ruhum sıkılıyor kendimden. Yazarken bile icim sıkıldı oyle duşunun.
Neden sizce bu hic bir şeyi becerememem? Kendimden sıkıldım artık, tiksindim. Aklımdakilerin hic birini icraate dokemiyorum. Kanım cekilmiş de olum doşeğinde gibiyim, butun gun koltukta bir sağa donuyorum bir sola. Nasıl duzelirim, neler yapayım, ne onerirsiniz?