Yeni bir mudur bey geldi.herkes sohbet etti.ben sadece hoşgeldiniz dedim.sizin isminiz nedir dedi.ismimi.soyledi.ben sizi tanıyorum dedi.daha once calıştığım bolgede bir şubede mudurmus.hatta bize.mevzuat sınavını o yapmış.beni cok iyi tanıyor.istanbuldan geldiğine kadar biliyor.
Ben o bolgede calisirken bekardim.kongreler olurdu.bolgede toplanirdik...hafif flortoz durumlarim olabiliyordu.kiyafetlerim falan bayağı iddialiydi.zayiftim.cevrede de bayağı ilgi goruyordum.farkli bir şubeden biri vardı.bayagi hoslanmistim.
Benim eşimin calıştığım kurumdan olduğunu sandığını soyledi.hayir oyle değil dedim.biliyorsun calıştığımız yer kucuktu.herkes herkesi tanira getirdi.
Evlenir evlenmez hamilelik anı evliliğim herşeyi biliuor sanırım.
Canım.sikildi.boyle tanınmak istemezdim.o zaman bekardim.ya benim hakkımda kotu biri olduğumu dusunuyorsa?
2014 te orada bir.memurla evlendiğini bir oğlumun olduğunu işlerin yolunda gitmediğini şu an bosanmamizin olduğunu soyledim.ondan once davranıyor.beni ozel hayatım uzerinden yargilamasini istemedim.cunku ben evlendiğinde cocuğu evlenmeden once mi yaptığım konusunda dedikodular da olmadı değil.canim.sikiliuor kizlar